Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde nişanı olan kızlar bahtsızmı?

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar nişanda abartı en sevdiğim şeydir fakat evde olunca nasıl olabilirki evde giyilebilecek ama çokkk şık önerebileceğiniz elbiseler varsa atarmısınız buraya lütfen

canım bunun bahtsızlıkla bi ilgisi yok tercih meselesidir aksine bana göre en mantıklı olandır cunku bana bıraz nısanın dugununu yapmak (pasta kes araba tut gelinlikimsi seyi giy vs.)bıraz tıcarı gibi geliyor tabı ama bunun hakkını verenlerde yok degil o da bambaska bi konu :) simdi sıra elbise fikirlerinde umarım hosuna gider :):13:

ben evde yaptım nişanımı, 1 yıl olacak 6 gün kaldı :) ben dünyanın en mutlu insanı olduğumu düşünüyorum eş konusundada :) sadece o tombik kabartılı elbiselerden giyemezsin ama mutlak mükemmel elbise de bulabilirsin, abart istediğin kadar, biz 11 çeşit yemek yapmıştık sanırım :)

teşekkürler elbiselerde çok güzel fakat ev için bana öle uzun elbisede uygunsuz gibi geliyor.yoksa benmi yanlış düşünüyorum evde uzun resimlerdeki gibi elbise olmazmı?bide ev çok büyükde değillll.şuan kışa yaklaşıyoruz aklım o kabrtılı şeyler giymekte ama dışardada yapma imkanı yok

kıyafet tamamen sana kalmış ama o kabartılı elbiseleri büyük olmadığını söylediğin evde giyersen, inan hiç bir yere sığamazsın... ben gelinlikle eve 2 saat zor katlanmıştımki nispeten büyük bir ev bizimkisi, yaklaşık 25 kiliyi bir odaya rahat sığdırmıştık... uzun kısa elbise boyu sana kalmış ama kabartılılarla cidden rahat edemeyeceğine inanıyorum... biraz müzik ayarla bi cdye doldur, çalsın bütün gece, fotoğraf makinası mutlaka olsun, açık büfe gibi yemek yapın, tabakları koyun beğenen istediğinden yesin, biz sanırım 25 kişilik pastayı 87 liraya yaptırmıştık, 2 katlı üst katı kalpli pastaydı... eğer böyle birşeyler yaparsan, eklemek çıkarmak sana kalmış tabi, bence tadından yenmez bir nişan olacaktır, dışarda olacak diyip beğenmeyen halt etmiş olsun sonrasında :) boşverkimseyi takma, hem yağmurdu çamurdu dua edeceğine kafan darahat olur paran da cebinde kalır hatta catering firmasıyla anlaşsan bile dışarıda yapacağın nişan masrafının yarısını etmezsin...

nişanın evde yapılması bana daha mantıklı geliyor. hem aile içinde, bir kaç arkadaşla çok daha samimi geliyor. daha evlilik ortada yokken milleti salonlara sürüklemek manasız. hem o pasta gibi kat kat fırfırlı cart renkli kıyafetler de komedi :)
bence elbise için ipekyol'a bakabilirsiniz. orda şık ve tarz şeyler olabiliyor.
ve ayrıca hayırlı olsun :)

sanırım benim aklım kabarık elbiselerde ya sırf oyüzden dışarda olsun istiyorum.içimde kalıcak vallayaaçünkü onlar dışında giysi beğenemiyorum tüm uzun kısa elbiselere bakıyorum yokkk yokkkk ilgimi dahi çekmiyor kızlar.bide evde hani ee yüzük taktık bitti sonra nolcak?yani normal oturmaya gelmişler gibi oturup sohbetmı etcekler

kabarık nişan elbiseleri benim de çok hoşuma gidiyor ama ev ortamında senin için biraz sıkıntı yaşatır gibi :S

Adil ışık, ekol gibi yerlerden sade ve çok güzel elbiseler alabilirsin

Ben elbiselerimi hep oralardan alıyorum

Adil ışık, ekol gibi yerlerden sade ve çok güzel elbiseler alabilirsin

Ben elbiselerimi hep oralardan alıyorum

benım nişanım da evde oldu evımız çok genişti 50 kişiden fazlaydı misafırımız tuvaletımde oldukço kabarık turkuaz mavi yeşil arası ve hiç bir sorun yasamadım ve sındırella gıbıydım bu bnm hayalımdi kabarık bi tuvalet gıymeseydım çok içimde kalırdı çocuklugumdan berı özenıyorum çünkü.. işte bu renk ve kat kat kabarık ve abartılı:))) kına gecemde de daha sade şık şeyler gıydım ama bunu gıymeseydım üzülürdüm........

canım tercih senin bende evde nişan ı olanlardanım hiç pişman değilimm....önemli olan aile arasında olmasıı ailenle birlikte olmak daha doğrusuu....dışarda falan hep zor gelirdii...bir sürü telaşşşş....evde hazırlığını yapıyorsunnn...hazır pastanıda söylüyorsun katlı olmasada....kuaföre gdiyorsunn..foto çekiniyosunuz....olabilecek herşeyii arzunca yapıyosunn eksikk falan yok....elbisede senin zevkin nasılsa ...onu al giy.. içinde uhde kalmasın gelnlik tarzı kabarık olmazgüzel bi abiye olabilir herkes kabarık giymiyorr salonda da olsa...abiyelerinii sonra değerlendirebilirisn :)..ben düz puantiyeli ekru ve puantiyeli saten ellbise giydim....ne giyersen giyyy...öenmli olan senin mutluluğunnn...içinde mutluysan hiçbişeyin önemi yokk takıntılı olmuyosunn....

sen hazırlanıyosun gündüzdenn nişanlınla foto çektiyorsunuz....denilen saatte herkes geliyor...sohbet başlanılıyor...kahveler veriliyorr....sen ggötürüyorsun...seni yönlendirirler...kahve sırasında istemeler olur ..karar alınır hayırlısıı falan... ayyy kendimii kaptırdımm...bende hem isteme hem yüzük takılmıştıı....bir gecede hallettik valla...:))
sonra yüzük takma merasını takı takma isteyen gelip takıyorr....önce aileler...bu arada fotolarınızda çekilsin birisii kameraya alsın makinedann ayrı ayrıı....arkasından pasta gelir ...pasta kesimi birbirinizebirer çatal yedirirsiniz ..sonra hazırlanan pasta tabaklarıı.... ikarm edilir...bi güzell oturup yersiniz....yarım saatte öyle geçse...ben oynamayı sevdiğim için ikide müzik ayarlamıştım... nişanlınla dans edersinn oynarsınız eş dostt... ortamm ne getirirse....bunlarr hep anlık şeyler kendiliğinden oluyorr......allah tamamını erdirsinn inşallahh...

canim madem aklin o kabariklarda kaldi kina gecende giymeyi dusunmezmisin ? muhtemelen kina gecen evde olmiyacaktir o zaman istedigini giyersin. Nisandada guzel bir gece elbisesi olabilir bence.

arkadaşlar şimdi çok kararsızım çok benim aklım kabarıktaydı ama evde olcak diye vazgeçtim.bi elbise beğendim kabarık değil ama tam bir abiye.kuyruklu falan acaba odamı abartı evde bildiğimiz dizden bi elbisemi giyilir.klasik vardırya ne dersiniz.bide benim ailem söz ayrı nişan ayrı olsun istiyor iyide ikiside evde olacaksa bu ne saçmalık aynı şey değilmi.birbirinin tekrarı olmazmı

Bende evde nişan istiyorum. daha tanışma isteme olmadı ama Allah izin verirse Ocak ayında düşünüyoruz.Oynamayı bende sevmiyorum verdiğiniz fikir çok güzel evde yapmak çok daha yatıyor fikrime Kışın kim gelir nişana ben kütahyalıyım ama izmirde yaşıyorum.halalar amcalar bile zor gelecek.

canim sozde kisa dizde elbise giyersin kahve icilir tatli yenir. nisandada abiye giyersin istedigin gibi birde nisanda yemek falan verilir pasta kesilir ne biliyim.Hanimlar arasi birde eglence falan gibide olabilir. Kalabalik olunca pek oyniyamiyor insan o yuzden. Yani tamamen senin istegine gore yapilir hersey. Nasil istiyorsan aklindan geciyorsa oyle yap.Allah bir omur boyu mesut bahtiyar etsin insallah

Ben de hemen kolay olandan yanayım. Evde nişan en makbulüdür; sonuçta bir yüzük takılacak. Sevdiğim senelerdir kalbimde :)

niye bahsız olalım ki

benimde evdeydi çokda güzel oldu benim içime sindi herşeyiyle. yemek ikram pasta falan hepsi güzeldi.
uzaktan geldikleri için nişandan 2 ay önce tanışmaya gelmişlerdi zaten evde hem isteme hemde nişan oldu.

bende uzun elbise giyemem üstüne basarım kahveleri götürürken diyordum ama gayet de süzüle süzüle yürüdüm :116:

canım nişan ve isteme aynı anda mı oldu ? benimde aynı gün olacak ama öğleden sonra isteme olacak akşama da nişan...istemede normal bi etek bluz yada elbise giyerim diye düşündüm sonra üstümü değiştirir elbisemi giyerim dedim

evde olacak benimde ve yerim geniş değil...taş çatlasın 20 kişi ancak olur herhalde....aile büyükleri gelecek o kadar...oynayacak bikaç kişi olack sadece...ama elbise bakacağım...kabarık elbiseleri de nasipse kınamda giyerim diye düşünüyorum...hevesin varsa ama yakın bişeyler alabilirsin...bi ton model var piyasada....hem istediğine yakın bulursun bence....bir yer kiralamak orada ayrı masraf bi telaş hiç gerek yok....takı takacaklar düğünde taksın...tamam eğlenmek güzeldir ama oynayacaklar bellidir zaten evde bile oynayacak yer bulur onlar yeter ki gelsinler :))) sonuçta düğün ev hazırllığı derken bir yığın masraf olacak mekana vereceğin parayı ayır yatırım yap güzelim devir hesap devri....açıkçası bende isterim şööyllee şatafatlı bişey ama dedim ya mantığım gerek yok kına gecesinde hevesini alırsın masraf yapma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…