Nişan Evde nişan yapacaklara fikir olsun

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Elinize sağlık,çok güzel olmuş.Allah tamamına erdirsin,mutlu mesut olun :) Bu arada ikramların üstündeki kartlarda ne yazıyor?

maaşallah allah tamamına erdirsin
ellerinize sağlık ama ben o kadar yapamazdım sanırım
eminim hepsi çok güzel olmuştur

Kapıya asmak için hazırladığım süs
Masada yemeklerin üzerine koymak için hoş gözüksün diye kartondan hazırladım kartlar

Benim de 10 gün sonra evde olacak, elbisem mor ve takılarım altın, onlara uygun evi süslemek istiyorum ama aklıma bişi gelmiyo, ne yapabilirim, fikri olan var mı?

elbise renginde evin süslemesi uyumlu oluyor resimlerde güzel çıkıyor
bir ton acık yada koyu renklerde kullanabilirsin

Benim de 10 gün sonra evde olacak, elbisem mor ve takılarım altın, onlara uygun evi süslemek istiyorum ama aklıma bişi gelmiyo, ne yapabilirim, fikri olan var mı?

canım organize tül diye bi tül çeşidi var kumaşçılarda çok cüzzi bir fiyata bulabilirsin elbisenin renginde o tülden al kurdele şeklinde sandalyeleri vs. hazırla kapı girişine bi kağıda veya kartona adınızı yaz o tülle süsle.... aklıma gelenler şimdilik bu kadar yine dönerim sana aklıma bişey geldikçe :)) bu arada fotolarıda ekle bizede fikir olsun benimde yaklaşık 20 gün sonra evde :) Allah yardımcımız olsun

pastanız çok güzelmiş, nerede yaptırdınız acaba? ben de nikah yemeğim için sizinkisi gibi sade bir pasta yaptırmak istiyorum da...

bu arada tebrikler :)))

ben ilk baktıgımda o kağıtlarda da ikinizin ismi yazıyor sanmıştım :) hepsi Güzel olmuş canım mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…