Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de 10 gün sonra evde olacak, elbisem mor ve takılarım altın, onlara uygun evi süslemek istiyorum ama aklıma bişi gelmiyo, ne yapabilirim, fikri olan var mı?
Benim de 10 gün sonra evde olacak, elbisem mor ve takılarım altın, onlara uygun evi süslemek istiyorum ama aklıma bişi gelmiyo, ne yapabilirim, fikri olan var mı?
canım organize tül diye bi tül çeşidi var kumaşçılarda çok cüzzi bir fiyata bulabilirsin elbisenin renginde o tülden al kurdele şeklinde sandalyeleri vs. hazırla kapı girişine bi kağıda veya kartona adınızı yaz o tülle süsle.... aklıma gelenler şimdilik bu kadar yine dönerim sana aklıma bişey geldikçe :)) bu arada fotolarıda ekle bizede fikir olsun benimde yaklaşık 20 gün sonra evde :) Allah yardımcımız olsun