Hmm az kişi olduğundan daha kolay olmuş tabiki servis ama keşke kuzen falan olsaydı da hizmeti onlar apsaydı canım gelin hizmet ederde kendi nişanında degillBizde 6 kişi onlar geldi bi 9 kişi de biz vardık büyükler olarak:))
Biz poğaça sigara böreği tatlı kurabiye ve kestiğimiz pastadan verdik:))
Ama resmen aşık oldular sigara böreğinehem güzel oldu hemde sizin için yaptık der gibi oldu:))
Çay dağıttık biz toplamda 15 kişi desek çok zor olmadı çay muhabbeti:)
Hatta ben kendime tabak almadım gelin yemez çalışır der gibi:) çoğu çayı ben tazeledim:))
ama iş kolay olsun derseniz meşrubat verin ama çayın yerini tutmaz gibi geliyo:))
Hmm az kişi olduğundan daha kolay olmuş tabiki servis ama keşke kuzen falan olsaydı da hizmeti onlar apsaydı canım gelin hizmet ederde kendi nişanında degillYani ben o kısımı kuzenlerime bırakıcam Allahtan çoğu 17 den büyük kızlar , hem tuvalet giy hem servis yap hem oyna cuk, tadını çıkartın o gecenin bırakın servisi falan
benim nişandada kuzenler saolsun çok yardımcı oldular :):)biz nişanlımla oturduk onlar yaptı herşeyi kahveyi bile bana verdirmediler o kadar yani
Bizde 6 kişi onlar geldi bi 9 kişi de biz vardık büyükler olarak:))
Biz poğaça sigara böreği tatlı kurabiye ve kestiğimiz pastadan verdik:))
Ama resmen aşık oldular sigara böreğinehem güzel oldu hemde sizin için yaptık der gibi oldu:))
Çay dağıttık biz toplamda 15 kişi desek çok zor olmadı çay muhabbeti:)
Hatta ben kendime tabak almadım gelin yemez çalışır der gibi:) çoğu çayı ben tazeledim:))
ama iş kolay olsun derseniz meşrubat verin ama çayın yerini tutmaz gibi geliyo:))
Benimde kuzenlerim yardım etti canımmtek başıma değildim tabiki:)) bizde hem isteme hem nşan olunca evde kalabalık değildik:))
Ama bende yardım ettim servise çaya:)) yeri geldi oturdum muhabbet de ettimhep ben çalışmadım ama çay servisini seviyorum ondan birzda:))
1 ayda düğün yaparsam şaşırmayın
bu gidişle öle olacak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?