• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan evde nişan için

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bizde 6 kişi onlar geldi bi 9 kişi de biz vardık büyükler olarak:))
Biz poğaça sigara böreği tatlı kurabiye ve kestiğimiz pastadan verdik:))
Ama resmen aşık oldular sigara böreğine:D:D hem güzel oldu hemde sizin için yaptık der gibi oldu:))
Çay dağıttık biz toplamda 15 kişi desek çok zor olmadı çay muhabbeti:)
Hatta ben kendime tabak almadım gelin yemez çalışır der gibi:) çoğu çayı ben tazeledim:))
ama iş kolay olsun derseniz meşrubat verin ama çayın yerini tutmaz gibi geliyo:))
Hmm az kişi olduğundan daha kolay olmuş tabiki servis ama keşke kuzen falan olsaydı da hizmeti onlar apsaydı canım gelin hizmet ederde kendi nişanında degill :37: Yani ben o kısımı kuzenlerime bırakıcam Allahtan çoğu 17 den büyük kızlar , hem tuvalet giy hem servis yap hem oyna cuk, tadını çıkartın o gecenin bırakın servisi falan

Hmm az kişi olduğundan daha kolay olmuş tabiki servis ama keşke kuzen falan olsaydı da hizmeti onlar apsaydı canım gelin hizmet ederde kendi nişanında degill :37: Yani ben o kısımı kuzenlerime bırakıcam Allahtan çoğu 17 den büyük kızlar , hem tuvalet giy hem servis yap hem oyna cuk, tadını çıkartın o gecenin bırakın servisi falan

benim nişandada kuzenler saolsun çok yardımcı oldular :):)biz nişanlımla oturduk onlar yaptı herşeyi kahveyi bile bana verdirmediler o kadar yani :9::9:

Bizde 6 kişi onlar geldi bi 9 kişi de biz vardık büyükler olarak:))
Biz poğaça sigara böreği tatlı kurabiye ve kestiğimiz pastadan verdik:))
Ama resmen aşık oldular sigara böreğine:D:D hem güzel oldu hemde sizin için yaptık der gibi oldu:))
Çay dağıttık biz toplamda 15 kişi desek çok zor olmadı çay muhabbeti:)
Hatta ben kendime tabak almadım gelin yemez çalışır der gibi:) çoğu çayı ben tazeledim:))
ama iş kolay olsun derseniz meşrubat verin ama çayın yerini tutmaz gibi geliyo:))

canım benim nişanımda erkek tarafı 1 otobüs dolusu gelmiş belediye otobüsüyle bz okadr beklemıordk en fzla 50 dıorlardı çünki br bakmşlarki bizimkiler şoke olmuş tabi annem 3 çeşit yeemk yaptı sabahtan galiba teyzemlern yqardımıyla 1 çorba bezelye pilav isteeyen yer acıkan olursa çocuık büyük falan bizde kilo işi kurupasta siparişi vermiştik tatlı tuzlu olarak 6 koli de meyve syu aldık dağıtım içinde plastik tabak aldık tabldot şeklinde dağıtımnda ablamlr teyzemler kuzenler faln çok yardımcı oldu sağğolsunlar biz el öpüp yanlarında oturuodk :D sonra herkes dağılmaya başldı flan ama daha her yer kalabalk çaylar verildi kalanlar vardı daha çünli sonra yeemk ikramı yapıldı ama kimse yeemdi amcam gelin hanım açılışı sen yap herkes gelir dedi ben niişanlım kaynım kuzenım kuzenımn arkadaşı ve nişanlımın kuzeni yemek yedik çok ta güzel geçti ev kçjtü ama yan dairede ananemindi, orayıda açtık bayanlara anca sığdılar dış kapıya kadar doluydu heryer girşite br köşede ademn bohçsı misafr odasında benm bohçam vardı ama nasıl kalabalık anlatamam bu kadrını bende beklemıordum :) kuru pasta yetior evde olunca zor olmadı gayette kolay oldu servisi poşetlere atılıd ve çöpe bu kadar pastaaya falan gerek görmedijk biz zaten kalabalıktı düğün de olur dedk pasta öyle olcak evdeyken pasta gereksiz gelıor kurupasta herkese yetıro ztn arttı ble biliormusunuz br okadrda komşulara dağıttık :) evde en güzeliymiş nişan iyiki evde yapmışım yaa )

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde kuzenlerim yardım etti canımm:D tek başıma değildim tabiki:)) bizde hem isteme hem nşan olunca evde kalabalık değildik:))
Ama bende yardım ettim servise çaya:)) yeri geldi oturdum muhabbet de ettim:D:D hep ben çalışmadım :D ama çay servisini seviyorum ondan birzda:))

Benimde kuzenlerim yardım etti canımm:D tek başıma değildim tabiki:)) bizde hem isteme hem nşan olunca evde kalabalık değildik:))
Ama bende yardım ettim servise çaya:)) yeri geldi oturdum muhabbet de ettim:D:D hep ben çalışmadım :D ama çay servisini seviyorum ondan birzda:))

ben hiçbişi yapmadım valla sağolsunlar :)

ohh valla:)) ama gelip geçiyor insan anlamıyor o heyecandann nasıl geçicek derken üstünden hafta bile geçmiş oluyor :))

aynen nasıl geçti anlamadım bile herkes dağıldığında sabahta erken kalktığımdan direk uyudum koltukta 1-2 saat kestirdim canım kardeşimde uyudu gece çalşmşti sbahta hiç uyumamıştı o da uyumuş :) birde kuafördeyken ben herşeyimle hazırdım ablamn saçı yapılıyordu hadi fotoğrafçıya geç kalcaz diyip .duruordm yağmur yağmasa die dua ediyordum kiii kuaförden çıkar çıkmaz şemsiyeyle arabaya koşuşturduk doğru fotocuya oraya girene kadrda brz elbisem ıslandı tabii ordan eve ev kalabalk heryer doluu ama nasl heyecn var anlatamam çoık şükür atlattık sıra düğünde inşl.. çok güzel heyecanlar valla :) herkes gitti ben uyuudm :D bz bze kalnca :D

İşin komik kısmı düğün tarihim belli değil beniiimmm:D
Düğün meselesi ortada yok:D benim okulumdan dolayı:D

benim 26 ağustos ama ben de düğün salonumun tam adını bilmiyorum işn komik tarafıda bu ben de :) gelnlikçim hazır br tek davetiye ve kına yerim hazr olmayı beklıor nişanımda yengemden duymuştum bende düğün tarihimi :):( buna üzülmştk en lçok ama dediğim gbi akasya die br adı olduğunu bilioırm br tek :) haa nikah günümüde almadık daha :) düğün salonunda kyılcak nıkah ama gün almadık daha ortada nıkah günü alın die laf bile yok 1 taraftada ev ve eşyalırı hzr br tek tül perde halı kaldı bu yanii :)

1 ayda düğün yaparsam şaşırmayın:D:D
bu gidişle öle olacak çünkü:D:D

bende 2 ayda yapıcam mayıs 20de nişanlandım aslında daha önce yapcaklrdı bu ay haziran gibi ama salon bulamadılar ancak bayramdan sonraya kaldı :) topu topu 2-3 ay nişanlı kalcaz en iiyiside bu bence uzadıkça gerliyior hrkes :)

Hoş alınacaklar belli gibi:)) Nasıl koltuk istediğim nasıl tabak nasıl masa:)
Ben pek kararsız kalmam öyle şeylerde:) birini sevdiysem tamamdır:)) aklım karışmaz kolay kolay:))

bende tüm eşyalarımızı tek seferde beğenerek aldım hepsini benmde kafam karşmaz senle aynı düşünüyorum :):)

bende tüm eşyalarımızı tek seferde beğenerek aldım hepsini benmde kafam karşmaz senle aynı düşünüyorum :):)

Back