Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde nişan için elbise

• Konu Sahibi Konu Sahibi lovable
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lovable

Ziyaretçi
kızlar haziranda nişanım var ama evde yakın akrabalar arasında olucak sizce ne giymeliyim?
öyle takım pantalon ceket falan giymek istemiyorum cici bici bi elbise istiyorum ama abartısız evde olacağı için vede dekoltesiz istiyorum.
yardımcı olursanız çok makbule geçer valla.bide abiye giysem çok mu abartı olur sizce:)
ufff ne zormuş bu işler:):tomato:

benimde aynı tarihlerde evde aile arasında olacak nişanım. ben şimdiden buldum elbisemi. mor uzun abartısız bi abiye elbise giyicem. ev için değil fotoğraf için şık olmak istiyom yani:)))) ilerde bakınca amanda ne güzelmişim derim:))))

canım bence nişanında abiye giymelisin....
o gün özel olmalı dimi...

evet özel bişeyler olsun istiyorum ama ne biliyim eve ağır kaçar gibi gelmişti teşekkür ederim gönül yarası.tmyy sana da teşekkürler fotoğraf yönünden düşünmemiştim ben hiç:) bide dekoltesiz bulamıyorum malesef artık bolero cepken falan olur heralde. ya şimdiden sardı telaşı timmy allah tamamına erdirsn canm şimdiden

teşekkür ederim tatlım. biz sözlüyüz askerlik yüzünden nişanı erteledik. ama tabi günler yaklaştıkça tatlı bir heyecan oluyo.:asigim:
sizinkinide Allah tamamına erdirsin.
bakayım güzel modeller bulursam buraya eklerim. sanada fikir olur.
kabarık aşırı taşlı falan bişey ev için abartılı olur ama sade şık bi abiyenin bi zararı yokturhihoyyyt

bunlar açık ama boleroyla kamufle edilebilir.

kızlar benim heran nişanım olabilir ya aynen bende şık ama dekoltesiz bişi istiyorum ne açık ne çok kapalı offfff bulamıyorum diktirsem model nerde ay nişan olanlar resimlerini koysalarya fikir olsun :)

la kız kapalı olsun dıo bizim zillilerın koyduğu resimlere bak alam yaaaaaa:roflol::roflol::roflol:bu kk daki kızlar çok zillliii çokkkkkkkkkkk

Kızlar bu benim nişan kıyafetim.Evde yaptık nişanı abiye giymek istiyordum fakat dekoltesiz,sade,şık bir şeyler olsun istedim sonunda bunu buldum.Çok da severek giydim herkes beğendi Üstümde pul işlemeli bolero var fotoda pek belli değil ama hem kıyafete ışıltı kattı hem de dekolteyi kapattıa.s.Boleroyla elbise aynı markanın elbisenin göğüs kısmında boleronun şifonundan büzgü büzgü dikerek kabartma yapmışlar ve iki parça tül uzanıyor etek ucuna kadar ön kısımda.Kıyafet siyah bir de fotoyu kesip eklediğim için kalitesi düşüyor pek seçilmiyor ayrıntılar,ben anlatmaya çalıştım işte umarım yardımım dokunur.

Son düzenleme:
la kız kapalı olsun dıo bizim zillilerın koyduğu resimlere bak alam yaaaaaa:roflol::roflol::roflol:bu kk daki kızlar çok zillliii çokkkkkkkkkkk

hehehehe:roflol:
yafrim bolero alır üstüne.

ben bugün çıktım gezdiiiiiiim birtane doğru düzgün bulamadım. bitane beğenmiştim anasını satayım göğüsler fora.
en iyisi diktirmek olacak. diktirecem ben.

kızlar çok teşekkür ederim hepinize çok güzel hepsi de. o kadar yapılacak iş düşünülecek konu var ben bitek elbiseyle saç modeline takmış durumdayım kız milleti işte herşey yolunda gider inşallah hepimiz için:)
ooof offf

ben de gördüm bugün bitane taşlı falandı çok hoşuma gitti ama aynı problem göğüs dekoltesi fazlaydı. bitanede sıfır kollu beğendim boyundan askılı ona bakıcam tekrar mordu rengi:)

ben de gördüm bugün bitane taşlı falandı çok hoşuma gitti ama aynı problem göğüs dekoltesi fazlaydı. bitanede sıfır kollu beğendim boyundan askılı ona bakıcam tekrar mordu rengi:)

alırsan elbisenin fotoğrafını koymayı unutma. hemde mormuş tam istediğim renk.
yaza daha çok var bulurum diye ümit ediyorum ama bilmiyorum hayırlısı olsun.
bide kararsızın önce gideniyim. allah yardımcımız olsun cnm.

canım buda benim nişanlığım normalde böyleydi ama ben siyah boleroyla giydim çok şık altta ortadan ayrılıyor kırmmızı tül var eteği de azcık uzun bende nişanımı evde yaptım ve bunu giydim böyle bi şey alabilirsin hem çok şık hemde abartısız

http://img27.imageshack.us/my.php?image=img0451p.jpg

Son düzenleme:
bence abiye giy şu ömrü hayatımızda kaç kere giyebiliyoruz ki şık elbise giyme fırsatını kaçırma derim bennn:))))))

bence etek ceket falan giyme sade bir abiye giy resimlerin falan hoş çıkar....etek ceketi herzaman giyersin o gün senin günüm özel olsun demi.....

ccanm benm şimdiden hayırlı uğurlu olsunn..nişanın nerde olcağı önemli değilki mutlu bir güne ilk adımın atıyosun sen gözde olcaksın o gün herkesin gözü senn üzerinde olcak öyle takım pant çeket olmazzz güsell bişee all ileridede başka düğünde nişanda giyersinn

kızlar çok saolun fikirleriniz için galiba karar verdim abiye giyicem. yeşil boyundan askılı göğüs altı yukardaki modeller gibi kemerli tarzda. ve kemerden yine yeşil kuşak tarzında kurdele iniyo eteğe kadar çok hoşuma gitti. bulamazsam da diktiririm heralde. dün gördüm o modeli bayıldım. tabi üzerine bolera olucak.
siz yazmasaydınız böyle ben kesin etek ceket giyerdim valla çok saolun:) uff bir an önce gelsin yaz çok hevesliyim. inşallah dilediğimiz gibi olur herşey

bu nasıl bebişim bolero ile gayet kapalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…