Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailem ve sevdiğim kişinin ailesi açık insanlar yani elbise konusunda sıkıntı yapmazlar. Sadece uzun olduğu için kararsız kaldım ve nişan için model uygun mu değil mi :)Çevreniz nasıl bilmiyorum ama bence iddialı bir model .
Benim ailemde acik. Esiminkilerde sorun yapmazdı ama kalkıp boyle biseyi evde olacak nişan için giymezdim. Öyle diyeyim. Başka biyerde olsa giyilebilirdi ama ev için boyle bir elbiseyi bihter ziyagil giyer
Elbisenin modeli kotu bir model degil zaten guzel bir kiyafet ama evin icinde olacak nisan icin uygun gorunmedi bana okadar.o zaman başka elbisem bakmam lazım.
Modelli çok beğendim
ben beğendim açıkcası gayet de evde giyilebilir.bunun çook benzer bir modelini ama pudra mavisini bir arkadaşım evdeki nişanında giymişti,gayet de oluyor bence sevdiğin modeli giyo zaman başka elbisem bakmam lazım.
Modelli çok beğendim
Kararsız kaldım şu anben beğendim açıkcası gayet de evde giyilebilir.bunun çook benzer bir modelini ama pudra mavisini bir arkadaşım evdeki nişanında giymişti,gayet de oluyor bence sevdiğin modeli giy
nasıl bir evde olacak nişan? yani geniş rahat bir ev mi,yoksa kalabalık falan çok olup biraz sıkışık mı olacak?Kararsız kaldım şu an
Tesekur ederim :). O zaman gozden gecirmem lazim secimimiyok, bence evde nisan icin cok fantastik... mutluluklar :)
Tesekur ederim cevabin icin oyle yapicam :)Elbisenin modeli kotu bir model degil zaten guzel bir kiyafet ama evin icinde olacak nisan icin uygun gorunmedi bana okadar.
Azcik daha sade şık biseylere bakarsan olur bence ^^
Kalabalık olucaz ev geniş ama tabi sıkışık olucaz tahminennasıl bir evde olacak nişan? yani geniş rahat bir ev mi,yoksa kalabalık falan çok olup biraz sıkışık mı olacak?