Evde Neler Yapabilirim?

Numee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
238
5
66
Ankara
merhaba kızlar ben evde para kazanmak istiyorum ama ne yapacağımı bi türlü bulamadım .. eşim internetten alım satım yap diyor ama ne alıp satacağımı bilmiyorum .. evde günlük harçlığımı çıkaracak biraz birikim yapacak bişeyler arıyorum haftalardır ama yok bi türlü bulamıyorum .. katalogdan satış yap diyeceksiniz simdi .. onu da yapamıyorum çünkü çevrem yok .. el işi falan da yaparım elim yatkın ama dediğim gibi cevre olmayınca hiç bişey olmuyor.. ne yapsam bilmiyorum.. böyle kazancı olan arkadaşlar aramızda vardır elbette neler yapıyorsunuz bana biraz fikir verin lütfen simdiden tşk ederim yardımcı olacak arkadaşlara .. nikah sekeriymiş suymuş buymuş da yaparım ama işte cevrede yapan olmayınca işi de nereden alacağını bilmiyor insan.. bana çalışabilecek fikirler verin lütfen para kazanacağım.. :S :S tekrar yardımcı olacak arkadaşlara tşk ederim.. :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

İnternette alışveriş siteleri var.G....g... yada s..... bunlar için birebir.
O sitelerde el emekleri de satışa sunuluyor.
Bir de pas..... vardı el emeklerinin satıldığı bir site.
Oraları bir incele arkadaşım.
İlaveten burada forumumuzda da el emeklerinin satıldığı bir bölüm var oraya da bir göz at.

sanırım nikah şekeri yapabilirsiniz. birkaç yer ile görüşün bu işleri yapan. belki de bu şekilde para kazanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…