EVDE NASIL PARA KAZANABILIRIZ?

ecemvarolberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
120
46
48
34
Kizlar merhaba.ben 8 aylik hamileyim.Izmir den Denizli ye tasindik esimin isi dolayisiyla. Bu zamana kadar hep calistim. Izmir de spor salonum vardi. Ben burda da acayim diyorum ama esim doguma kadar dinlen sonra acarsin daha cok ilgilenirsin salonla dedi. O yuzden bekliyoruz. Ama evde o kadar sıkıldım ki psikolojim bozulcak. Internetten para kazananiniz var mi ? Fikri olan ? Hem eve bi katkim olur hem de kendimi iyi hissederim. Simdiden tesekkurler :)

Sitede bu konu ile ilgili onlarca konu açıldı. Genelde hep aynı cevaplar verildi. Incelemenizi tavsiye ederim.

Hayırlı doğumlar nasip olsun.

Merhaba,öncelikle Bebeğiniz hayırlı olsun.arkadaşım evde diyet yemekleri yapıyor.instagramdan satış yapıyor.günlük yiyeceğiniz tüm yemekler sabah adresinizd oluyor.bu sektör çok tutuluyor şu an

Merhabalar bende LR iş ortaklığı yapıyorum. Şuan eşim bile şokta bu kadar kazanacağımı beklemiyordu. İlgilenenlere bilgi verebilirim. Yardım amaçlı :)

Anm farmaside calisyorum istersen bilgi verebilirim.ara kazanmak ev hanimlarinin da hakki

Bilgi verirmisin lutfen
Şöyle söyliyim. LR 32 senelik bir Alman markası. Ürünlerinin birçoğunda aloe Vera var ve kimyasal kullanılmıyor. Ürünlerinin hepsi bitkisel. Mesela rujlarında kurşun yok. Oje çıkarıcısı var mesela asetonsuz. Yani gayet sağlıklı ürünleri. Bu nedenle hamile olanlar ve emzirenler rahatlıkla kullanabilir. üye olarak isterseniz ürünleri % 40 indirimli alma şansına sahip olabilirsiniz. Bazısı sadece kendine indirimli ürün almak için üye oluyor bazısı da bunu iş olarak görüp para kazanmak için üye oluyor. Daha fazla bilgi isterseniz özelden mesajlaşalım. Burda fazla reklam yapamıyoruz sanırım.

Bende ic giyim uzerine miorre temsilcisiyim bilgi almak isteyen olursa ozelden bilgi verebilirim isterseniz netten de bakabilirsiniz kiyafetlerimize

Merhaba
Çocuklarından ötürü iş hayatından vazgeçip çalışmayan ama bu durumdan da sıkılıp, evde hem çocuklarıma bakıp hem de para kazanabilsem keşke diyen arkadaşlar. Ben de aynı bu durumdaydım ve karşıma bir fırsat çıktı. Tekrar sabah işe gidip akşam geç saatlerde eve geleceğim bir iş yapmak istemiyordum artık. O yüzden bu iş tam bana göre dedim. Ama benimle çalışacak ekip arkadaşlarına ihtiyacım var. Çok keyifli yapabileceğiniz aynı zamanda da ekonomik özgürlüğünüzü tekrar elinize alabileceğiniz bir iş. İlgilenenler özelden mesaj atabilir. Ya da telefonla ulaşabilirsiniz. Tel:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…