Evde lazer

Hh-1

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.533
Puanlar
113
Merhabalar,umarim bana yardimci olacak biri cikar. Philips lumea aldim. İlk jilet kullanip denedim carsamba gunu kullandim bugun tuyler oldugu gibi cikti . nasil kullanmam gerekiyor iki haftada bir jiletleyip yapmak gerek beklemelimiyim 2 hafta cok erken cikti. Yoksa bu haftada yapmalimiyim. Lutfen deneyen biri yardim edermi ise yaramazsa geri iade edecegim.

Merhabalar,umarim bana yardimci olacak biri cikar. Philips lumea aldim. İlk jilet kullanip denedim carsamba gunu kullandim bugun tuyler oldugu gibi cikti . nasil kullanmam gerekiyor iki haftada bir jiletleyip yapmak gerek beklemelimiyim 2 hafta cok erken cikti. Yoksa bu haftada yapmalimiyim. Lutfen deneyen biri yardim edermi ise yaramazsa geri iade edecegim.
Merhaba evde lazerler ıpl uygulamasıdır uyutma olarak geçiyor yani modern ağda olarak da adlandırılıyor. düzenli kullanımda tüyleri inceltir seyreltir çıkış sürelerini uzatır vs ama uygulamayı tamamen bıraktıktan bir süre sonra tüyler geri gelir. Bunları internetten araştırabilirsiniz kesin kalıcı sonuçlar için diğer cihazlara yönlenmenizi tavsiye ederim.

tesekkur ederim cevabiniz icin bir sure kullanayim diyorum suan icin lazere gidemem evde birseyler yapmam gerek agda cok zorlayici oluyor bu sistemde hemen uzadi normalmi bilemedim.kullanmayi cozemedim

Bendede var. Kafama gore kullandım. Bende baya ise yaradi. Bitmedi tabiki birde duzensiz kullandim.
Ben tuyler ciktikca jilet kullanip onuda kullandim.
Yuzumdeki tuyler baya incelmisti ama kullanmayi biraktim çıktılar ama az yani... simdi tekrar kullanmaya basladim ama sanki sivilce yaptı.

jilet iside bir garip demi jilet cogaltmiyormu normalde.duzenli kullanmak sart demekki

Back