- 25 Temmuz 2015
- 220
- 244
- 103
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Media markt yok burda malesef..Media markt'ta yapıyorlardı gidip yaptırıp sonra internetten alabilirsiniz sanırım.
Güzellik merkezlerindeki cihazlar ülkemizde 20 yıldır, yurt dışında 35 yıldır yaygın olarak kullanılıyor. Ve Üzerin e yapılmış çok fazla araştırma, bilimsel makale ve hatta tezler var.Ayni şey güzellik merkezinde yapılan lazer uygulamalari için de geçerli değil mi? Onuň da cok bı geçmişi yok dolayısıyla olasi etkileri hakkında yeterli bilgi yok.
Şu an lazer çok yayginlasti ama vücuttaki tüm tüylerden tamamen kurtulmak ne kadar dogru o da var.
Neredeyse hiç etmedi desem yalan olmaz.Koltukaltina bilemi etki etmedi ki yaa
Valla iyiymiş keşke bana da aynı etkiyi gösterseydi. Boşa gitti param.Ben de herkeste farklı olduğunu düşünüyorum almadan önce birinde vardı bacağıma denedik sonucu görünce öyle aldım evde yapmak, kendi kendine yapmak benim için çok rahat olur diye aldım gayet memnunum şu an. Acı yok 5. Derecede yapıyorum bazen çok hafif acı var o kadar. Çok da hızlı bitiyor. Beyaz ten siyah kıl var bende. İlk kez lumea öncesi jilet kullandım ve şu an yarısından fazlası yok çıkanlar da geç çıkıyor.
Peki lumea mi remington mu? Remington sinirsiz atis diyebduydum kullanan var mi
slm kızlar burda anlamadığım bi durum var bilgisi olan beni aydınlatırsa gerçekten minnettar olurum. Öncelikle herkes uygulamanın jiletle temizlendikten sonra yapılmasını belirtmiş. Peki jiletle temizlenen kısımdan tüylerin dökülmeye başladığını nasıl anlıyorsunuz? Zaten orada kıl bulunmamakta bu benim mantığıma pek yatmadı. Sanki herkez bir ağızdan konuşuyormuş gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?