• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Lazer

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
İyi aksamlar herkese. Uzun zamandir dusundugum bi konu var. Lazer epilasyon. Bu zamana kadar evde idare etmeye calistim. Kuaforden utanirim diye kendim yaptim. Artik evde yapmak icin bile lazer cihazlari cikti. Almayi düşünüyorum. Rahatlik ve kolaylik saglamasi icin. En populer olan iki tanesi remington ve lumea galiba arastirdigima gore. Size sorum ise kullansam memnun kalirmiyim? Kullanan varmi aranizda? Hangi markayi onerirsiniz

Ben aldım ama hiç de memnun kalmadım. Şimdi bi güzellik kliniğine gidiyorum gerçekten çok hızlı etkiliyormuş. Boşuna para vermişim diye düşünüyorum. Üstelik beyaz ten siyah tüy olmasına rağmen etkilemedi nedense. Bi de kendine yapmak daha zor acı vs.

Lumea var bende hamile kalınca bıraktım ama şimdi farkediyorum bacağımın yoğun yaptığım yerlerinde tüy çıkmıyor. Ama böyle alaca bulaca hani, çoğu yerde hiç fayda etmemiş. Özellikle bikini bölgesi onca yoğun ışık atımıma rağmen hiç tutmamış. Param boşa gitti gibi hissediyorum. Oysaki güzellik salonunda yaptıran arkadaşlar çok memnun.

Lumea var bende hamile kalınca bıraktım ama şimdi farkediyorum bacağımın yoğun yaptığım yerlerinde tüy çıkmıyor. Ama böyle alaca bulaca hani, çoğu yerde hiç fayda etmemiş. Özellikle bikini bölgesi onca yoğun ışık atımıma rağmen hiç tutmamış. Param boşa gitti gibi hissediyorum. Oysaki güzellik salonunda yaptıran arkadaşlar çok memnun.
Al benden de o kadar az buz bi para da vermemiştim yazık oldu.

Gecekten mi? İyi yorumlar okumustim halbuki sasirdim
Özellikle biki bolgesi icin istiyorum kolaylik saglar doye ama
Yok ya en fazla çok az azalttı. Boşuna atış yapıp durdum acı çektim. Güzellik kliniğinde bir seansta çok ciddi Fark attı dökülmede. Yani dediğim gibi beyaz ten siyah tüye etkili demelerine rağmen bir numara göremedim. Ben de evde rahatça yaparım dedim ama yok. Ayrıca klinik olayı daha pratikmiş aslında bunu anladım.

Ben de lumea aldım 3. Seansı yaptım bacaklarıma ve koltukaltıma, bacaklarımın yarısından fazlası gitti şimdiden. Koltuk altlarımın bitti sayılır. Almadan önce deneme atışı yaptırın bir bölgenize öyle karar verirsiniz. Lumea zaten kesin çözüm değil sadece çıkma süresini uzatıyor ve seyrekleştiriyor.

Ben de lumea aldım 3. Seansı yaptım bacaklarıma ve koltukaltıma, bacaklarımın yarısından fazlası gitti şimdiden. Koltuk altlarımın bitti sayılır. Almadan önce deneme atışı yaptırın bir bölgenize öyle karar verirsiniz. Lumea zaten kesin çözüm değil sadece çıkma süresini uzatıyor ve seyrekleştiriyor.

Ciddi misin ya çok şaşırdım. Acaba kıl köküyle mi ilgili. Ben kaçıncı kez seans yaptım koltuk altıma hatırlamıyorum bana mısın demedi. Kliniğe gidince ilk seansta döküldü. Belki evde lazer aletinin frekansı herkesi etkilemiyordur.

İyi aksamlar herkese. Uzun zamandir dusundugum bi konu var. Lazer epilasyon. Bu zamana kadar evde idare etmeye calistim. Kuaforden utanirim diye kendim yaptim. Artik evde yapmak icin bile lazer cihazlari cikti. Almayi düşünüyorum. Rahatlik ve kolaylik saglamasi icin. En populer olan iki tanesi remington ve lumea galiba arastirdigima gore. Size sorum ise kullansam memnun kalirmiyim? Kullanan varmi aranizda? Hangi markayi onerirsiniz

Ben aldım ama hiç de memnun kalmadım. Şimdi bi güzellik kliniğine gidiyorum gerçekten çok hızlı etkiliyormuş. Boşuna para vermişim diye düşünüyorum. Üstelik beyaz ten siyah tüy olmasına rağmen etkilemedi nedense. Bi de kendine yapmak daha zor acı vs.

Gecekten mi? İyi yorumlar okumustim halbuki sasirdim
Özellikle biki bolgesi icin istiyorum kolaylik saglar doye ama

Evde lazer yapan lumea vs cihazlar Ipl teknolojisindedir ve ASLA kesin çözüm değildir.
Sakin bilinçsizce almayın konu sahibi. Ipl cihazlar tüyleri sadece uyutur ve bıraktıktan 4 ay ile 1 yıl arasında daha gür olarak geri gelir. Uyuyan tüyler iyice beslenir.
Ek olarak ömür boyu kullanacağınız bir cihaz ömür boyu ultraviyole işin verir.
Henüz sağlığa zararlı olmadığını kanıtlayan bir araştırma yok.
Yani 10 yıl sonra kanser olmayacağının garantisini vermez. UZAK DURUN lutfen

Lumea aldım . Ben faydasını gördüm ciddi ciddi azalma var . Eskiden asla özel bölgeme epilasyon deydıremezdim şuan çok az oldugu için epilasyonla alıp 3 gün sonra lazer uyguluyorum . Ben öneriyorum . Ten rengim kumral . Hayatım boyunca jilet kullandım

Ciddi misin ya çok şaşırdım. Acaba kıl köküyle mi ilgili. Ben kaçıncı kez seans yaptım koltuk altıma hatırlamıyorum bana mısın demedi. Kliniğe gidince ilk seansta döküldü. Belki evde lazer aletinin frekansı herkesi etkilemiyordur.
Ben de herkeste farklı olduğunu düşünüyorum almadan önce birinde vardı bacağıma denedik sonucu görünce öyle aldım evde yapmak, kendi kendine yapmak benim için çok rahat olur diye aldım gayet memnunum şu an. Acı yok 5. Derecede yapıyorum bazen çok hafif acı var o kadar. Çok da hızlı bitiyor. Beyaz ten siyah kıl var bende. İlk kez lumea öncesi jilet kullandım ve şu an yarısından fazlası yok çıkanlar da geç çıkıyor.

• Beğen
Reactions: H E
Ben disardaki lazer makinakarina bile guvenmiyorum. Kaliteli olmasi sart ayrica garantisi yok. Tum vucudunu kil sararsa tuyler yerine tekrar cikarsa al basina belayi

İpl ışınının zararlı olup olmadığı kanıtlanmamış evet ama diğer lazer yöntemlerinin de zararları hakkında bir bilgi yok bu konuda hepsi aynı ipl zarar verebilir lazer veremez diye bir şey yok hepsi aynı bu bakımdan.

Memnun kalanda cok kalmayanda anladığım kadariyla. Guzellik merkezinde yaptiran tanidiklarimda var hamile olunca hepsi geri cikti diyolar onlarda . Bana tamamen bitmesede uzun zaman alma ihtiyaci duymasamda yeter. Kucuk bi sehirde yasiyorum . Oyle bilindik guvenilir guzellik merkezi bilmiyorum. Alsam idare etmezmi beni ?:110:

Evde lazer yapan lumea vs cihazlar Ipl teknolojisindedir ve ASLA kesin çözüm değildir.
Sakin bilinçsizce almayın konu sahibi. Ipl cihazlar tüyleri sadece uyutur ve bıraktıktan 4 ay ile 1 yıl arasında daha gür olarak geri gelir. Uyuyan tüyler iyice beslenir.
Ek olarak ömür boyu kullanacağınız bir cihaz ömür boyu ultraviyole işin verir.
Henüz sağlığa zararlı olmadığını kanıtlayan bir araştırma yok.
Yani 10 yıl sonra kanser olmayacağının garantisini vermez. UZAK DURUN lutfen
Ayni şey güzellik merkezinde yapılan lazer uygulamalari için de geçerli değil mi? Onuň da cok bı geçmişi yok dolayısıyla olasi etkileri hakkında yeterli bilgi yok.
Şu an lazer çok yayginlasti ama vücuttaki tüm tüylerden tamamen kurtulmak ne kadar dogru o da var.

Back