• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Evde lazer epilasyon deneyimleri

Arkadaşlar bacaklarimi paylasacagim yalniz belirtmek isterim tekrar ; ben daha onceden yaptrmis oldugum icin zaten seyrekti ama cogalmaya baslamisti ben farki gordum cunku dokulmeler oldu . Buyrun bakalim ..
20150628_133219.jpg
20150628_133135.jpg

20150628_133052.jpg
Iki bacagim da boyle kizlar yani ozellikle ilk resimdeki yer hic bi sekilde dokulmuyodu simdi dokuldu kismen yani bu ikk seans

salonlara cok gittigimiz icin anlariz ayni etki mi degil mi cnm .salondaki gibi iki uc ay goturuyosa kesin alicam salonlardan biktim..bide yuz icin uyguluyo musun?
merhaba canım almak istersen ben satıyorum ihtiyaçtan dolayı gerçekten güzel kullanışlı bi ürün 5 yada 6 kre kullandım garantisi faturası yanında foto atabilirm okadarck kullandım diye yarı fiyatına satıyrm 650 tl almak istersn burdaym tatlım :)

merhaba canım almak istersen ben satıyorum ihtiyaçtan dolayı gerçekten güzel kullanışlı bi ürün 5 yada 6 kre kullandım garantisi faturası yanında foto atabilirm okadarck kullandım diye yarı fiyatına satıyrm 650 tl almak istersn burdaym tatlım :)[/Q

MERHABA
bence iyi bir merkez bulun kendinize ve kurtulun tüylerinizden ben yanlış bir merkez seçiminden sonra eyüpte bulduğum aris istanbulda çok mutluyum inanın iki seansta ciddi bi azalma oldu bu merkezi teyzem önermişti iyiki gelmişim yıllarca param boşa gitti teyzemin beşinci seansı ve alacak tüy bulamıyor süper bi mutlluluk,,,

Arkadaşlar bacaklarimi paylasacagim yalniz belirtmek isterim tekrar ; ben daha onceden yaptrmis oldugum icin zaten seyrekti ama cogalmaya baslamisti ben farki gordum cunku dokulmeler oldu . Buyrun bakalim ..Eki Görüntüle 1567507 Eki Görüntüle 1567514

aynı benim bacaklarım gibi ama ben lazer yaptırdım bu kötü görüntüden kurtulmak üzereyim tavsiyem eyüpteki aris istanbul şubesine uğrayın çok memnun kalacaksınız eminim

Bende evde kullanmak icin lazer epilasyon almak istiyorum. bu konuyla ilgili o kadar çok yorum okudum ki kafam karıştı Öncelikle merak ettiğim su: evde lazer epilasyon kesin ve kökten çözüm olur mu. Kökten çözüm değilse çıkma suresi birkaç sene ertelenmiş mi oluyor. Bana onerebileceginiz lazer aleti var mi. Fakat o lazeri yapan ampul değişimi olan istiyorum. İki ablamla kullanmak istiyoruz. Fakat philipsde ampul değişmediği gibi kökten çözüm de değilmiş. Bana lazer epilasyon ile ilgili geniş bilgi verebilecek olanlar varsa yorumlarınızı acil olarak bekliyorum :)

Eki Görüntüle 1567527 Iki bacagim da boyle kizlar yani ozellikle ilk resimdeki yer hic bi sekilde dokulmuyodu simdi dokuldu kismen yani bu ikk seans

Bacakların durumunu çok merak ettim.
Sanki hiç lazer görmemiş gibi:( Eskiden daha mı fenaydı? Hani daha önce öyle lazer yapılmış bir bacak gibi değil açıkçası..

Bir de ben evde uğraşamam. Hele 2 haftada 1 hiç çekilmez. Aynı paradan biraz aza ben paket aldım. Oh mis. Ayrıca buradan öneren arkadaş da sağolsun. Şimdiden sonra hiç görmez gözüm evde falan.

Bende evde kullanmak icin lazer epilasyon almak istiyorum. bu konuyla ilgili o kadar çok yorum okudum ki kafam karıştı Öncelikle merak ettiğim su: evde lazer epilasyon kesin ve kökten çözüm olur mu. Kökten çözüm değilse çıkma suresi birkaç sene ertelenmiş mi oluyor. Bana onerebileceginiz lazer aleti var mi. Fakat o lazeri yapan ampul değişimi olan istiyorum. İki ablamla kullanmak istiyoruz. Fakat philipsde ampul değişmediği gibi kökten çözüm de değilmiş. Bana lazer epilasyon ile ilgili geniş bilgi verebilecek olanlar varsa yorumlarınızı acil olarak bekliyorum :)
canım bende kalıcı çözüm mü diye çok araştırdım .kuaför e gidip aldırmak istemediğim için silk'n glide ve philips lumea yı görünce çok mutlu oldum.sonra biraz araştırınca rowentayı da buldum .bide şimdi remington un ki çıktı.

ve sonuç : evde epilasyon yapmamızı sağlayan bu cihazlar tüylerimizi uyutuyormuş.yani bu cihazlar lazer epilasyon cihazı değiller.IPL teknoljisiyle tüylerin uyuması sağlanıyor.diyelim ki ben kullanmaya başladım 8 -10 seans sonra çıkmamaya başladı. ama ara ara tek tük tüylerimiz yeniden çıkarmış.öyle olduğunda çıkan bölgelere bikaç defa uygulayabilme imkanı sağlıyor.bi çok insan kuaförden sonuç alamıyor ya da bikaç sene sonra tüyleri yeniden çıktığında tekrar kuaföre gitmek zorunda kalıyor.bunun yerine kuaförde ödeyeceğin 8-10 seanslık ücret i bu cihazlardan birine verirsen .10 yıl işini görür.çıktıkça kendin yaparsın.

ben yeni evlendim ama eşim asker diye evimizi tutmadık ,şimdi bi çok masraf olucak diye erteledim almayı . ama eşim geldikten sonra kesin alıcam söz verdirttim ona da :KK36:

Merhaba
Silk and Glide ın ürünü 1 yıl önce Satın aldım, söylendiği şekilde uygulamaları yaptım ancak sınuç alamadığım gibi kendilerine mail atıp iadesini istedim, yeni çıkan kıllardır deyip kabul etmediler. Şimdi iki haftadır bildiğiniz sakal uzattım. Tenim beyaz, kıllar siyah. Uygulama yaptım sonuç sıfır. Hiçbir işe yaramıyor.nereyebaşvuracağız bilen var mı? Sonuçta az buz değil 1000 TL para verdim ve işe yaramadığı dahi kabul edilmiyor . Ne yapacağım ben?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 275
  • image.jpeg
    image.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 237
Merhaba,
Henuz 3 seans uyguladim ama maalesef hiç değişiklik olmadı. Ayrıca gerçekten çok canım aciyor.her atışta sigara degdiriyormusum gibi havaya zipliyorum. Tekrar yapacağım zaman acısını düşünerek korkuyorum. Ben bu sene intant soft compact modelini aldım rowentanin. Pişmanım keşke bir epilasyon merkezinde profesyonel birine yaptirsaydim.

Bacakların durumunu çok merak ettim.
Sanki hiç lazer görmemiş gibi:KK43: Eskiden daha mı fenaydı? Hani daha önce öyle lazer yapılmış bir bacak gibi değil açıkçası..

Bir de ben evde uğraşamam. Hele 2 haftada 1 hiç çekilmez. Aynı paradan biraz aza ben paket aldım. Oh mis. Ayrıca buradan öneren arkadaş da sağolsun. Şimdiden sonra hiç görmez gözüm evde falan.

Merhabalar uzun bir ara oldu ama size yeniden yazabildim . Ben gecen yaz uc seans uygulayip tatilimi seanssiz gecirdim ve tertemizdi . Kışın icinde sadece yer yer ciktilar . Tek sorun kollarim ve ust bacaklarimin tamami ozellikle ust bacaklarim cok fazla ama alt bacagim yok gibi su anda yaz geldigi icin yeniden koltuk altlarima ve bikini bolgeme yapiyorum 2. Seans oldu ve dokuluyor hatta 2. Sini bu gun yaptim . Ben memnunum yapinca dokuluyor .

Arkadaşlar ben de phillips'in lumea ıpl cihazını aldım. Yüz için ne kadar sürede bir kullanmalıyım?

Kızlar Merhaba . Ben dün itibariyle rowenta derma perfect lazer epilasyon aleti aldim . Daha onceden alex ve diode denemis birisiyim.alex soylendigi gbi kalici degil asla . Diode da oyle . Ikisini de uzunca seanslar yaptrdim . Fakat sonuç koltuk altimi normal kullanacagim sekle soktu . Yani cok az hatta yok gbi. Bikini bölgem azalma var ama bitmedi. Oyle orman gbi degil . Bacak ve kola gelince . Alt bacaklarda azalma var evet . Ust bacak cildirmis durumda ve cogaldigini ya da degisiklik olmadigini hissediyorum . Kollar da oyle . Yani şöyle diyeyim her bölgemde killarda müthiş bir incelme oldu . Bitmez kizlar denemis biri olarak soyluyorum . Bitmeyecegini bile bile o aleti aldim . Ha şunu da diyeyim rowenta secmekteki amacim basliginin degisebiliyor olmasiydi . 1200 liraya aldim evkurdan 15 taksit ayda 80 tl vercem . Canimi cok acıtıyordu guzellik salonlarında yaptırdığm uygulamalar ama mesela bir ya da iki seans bana yazi gecirtiyordu tuysuz kilsiz bi şekilde . Yarin aletim geliyor . Ve duzenli kullanip fotoğraflayip her asamasini sizinle paylaşacağım . Öpüyorum ..
Merhaba sen kullanalı bayağı Zaman olmuş ben de şu an almayı düşünüyor ve araştırmalar yapıyorum. Hazirandan beri sonuçlar Nasıl memnun musun?

Merhaba sen kullanalı bayağı Zaman olmuş ben de şu an almayı düşünüyor ve araştırmalar yapıyorum. Hazirandan beri sonuçlar Nasıl memnun musun?[/QUOTE
Merhaba evet bikini bolgem ve koltuk altim yok denecek kadar az alt bacagimda da gozle gorulur degisim var yalniz kollarim ve ust bacagim ayni gibi ama ben aldigimda 4 seans felan yaptım biraktim simdi bikini ve koltuk altina 2 seans duzenledim tum bolgelere de yapmaya yeniden başlayacağm malum yaz geliyor

Back
X