Lazer Epilasyon Evde lazer epilasyon cihazı

Bende bugün aldım aynı ürünü ama genital bölgede kullanılmıyor diyor siz kullandınız mı genital bölgede?

Evde uygulayabilmek için lazer epilasyon cihazı almak istiyorum. Kullananlardan önerisi olan var mıdır? Faydası oluyor mu, hangi cihazı tavsiye edersiniz?
Merhaba bende rowenta ipl soft kullaniyorum ve hic ama hic memnun degilim yaklasik 2 senedir kullaniyorum ve halada kullaniyorum gerisini sen dusun

Bende de rowenta 9604 var. Sadece iki kez koltuk altıma kullandıktan sonra şimdi cihazı kullanamıyorum atış yapmıyor, atış düğmesine basınca üstteki yeşil ışıklar yanıp sönüyor sadece, kullanım kılavuzunda da bir iey yazmamış. Kullananlar böylr bir problem yaşadı mı daha önce acaba? Fikri olan var mı

Ben de yeni aldım cihazı, henüz kullanmadım, sorununuz çözüldü mü acaba?

slm kızlar, bende yeni başladım bu cihazları araştırmaya. Bu forumdan gördüğüm kadarıyla rowenta ve philips markalarından bahsedilmiş(rowentaların çoğu hakketen reklam gibi geldi banada çünkü aynı gün açılan hesaplar ve yorum sayıları sadece 1 ) Markadan ziyade bu aletler işe yarıyormu yaramıyormu konusunda araştırmalarım devam ediyor açıkcası , devamlı kullanan ve buna rağmen bağımlı olarak memnun olmayan yorumlar görüyorum. 3 bin tl civarı epilasyona vereceğime 1-2 bin tl ye bundan alıp kendime özel kullanmak mantıklı gibi ancak devamlı uğraşacaksam pek mantıklı değil çünkü kılları kalıcı olarak yoketmem lazım. kliniklerde ve güzellik merkezlerinde yaptıran arkadaşlarımdan 10 sene önce yaptırıp da hala kıldan tüyden eser olmayanlar var. Durum eğer böyle ise dışarda yaptırmak mantıklı, evde ayda bir yada 2 haftada bir devamlı uğraşıp netice alınmıyorsa çöpten farkı yok bu cihazların bence, ismide lazer epilasyon değil lazer ağda olmalı o halde yanlışmıyım acaba?? herkeze iyi forumlar dilerim arkadaşlar.......

Bende Philips Lumea var. Başlardan güzel sonuçlar elde ediyorum lakin bu sonuçlar garantili sonuçlar değil. Tüylerin çıkmasını biraz erteliyor ama tamamen engellemiyor. Anlayacağın gerçek bir lazer epilasyon gibi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…