Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanimlar genital bolgede kullanilabiliyor mu ? Ve cok koyu tende ise yarar mi ?
Rica ederimCok tesekkur ederim
Bende bugün aldım aynı ürünü ama genital bölgede kullanılmıyor diyor siz kullandınız mı genital bölgede?sürekli ağdayla uğraşmaktansa epilasyon için baya araştırma yaptım kullanan kişilerle filan konuştum.rowenta IPL EP9600 da karar kıldım. daha birkaç kere kullandım ama dedikleri gibi bir azalma oldu en çokta dönerek yapmasını çok sevdim yapılan yeri üst üste yapıp zarar vermiyo hemde yapılmadık yer kalmıyor.şuanlık bir şikayetim yok tavsiye ederim.
Bu ev tipi cihazlarda azalma beklemeyin. Modern agda sistemi yani ipl dir. Biraktiktan sonra tuyler geri gelir.Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? Bir de azalma oldu mu yoksa sadece çıkmasını mı geciktiriyor?
Merhaba bende rowenta ipl soft kullaniyorum ve hic ama hic memnun degilim yaklasik 2 senedir kullaniyorum ve halada kullaniyorum gerisini sen dusunEvde uygulayabilmek için lazer epilasyon cihazı almak istiyorum. Kullananlardan önerisi olan var mıdır? Faydası oluyor mu, hangi cihazı tavsiye edersiniz?
Genital bolgede atis yapmadigini soyledi yetkili servisiHanimlar genital bolgede kullanilabiliyor mu ? Ve cok koyu tende ise yarar mi ?
Ben de yeni aldım cihazı, henüz kullanmadım, sorununuz çözüldü mü acaba?Bende de rowenta 9604 var. Sadece iki kez koltuk altıma kullandıktan sonra şimdi cihazı kullanamıyorum atış yapmıyor, atış düğmesine basınca üstteki yeşil ışıklar yanıp sönüyor sadece, kullanım kılavuzunda da bir iey yazmamış. Kullananlar böylr bir problem yaşadı mı daha önce acaba? Fikri olan var mı