Lazer Epilasyon Evde lazer aleti almak mı yoksa merkezine gitmek mi ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
33
Evdeki lazerler kalıcı olmuyor deniyor. Merkezde yapılanların bir kalıcılığı var mı deneyimleyip tavsiye ettiğiniz bir marka var mı

Bir buçuk sene önce diode olduğunu söyledikleri bir cihazla epilasyona başladım, tüm vücut (kol, bacak, kol altı, genital) 8 seans 1450 tl ödedim. Bir sene boyunca gittim ve hiçbir faydası olmadı. Şu an farklı bir merkeze gidiyorum bu cihaza da diode dediler, tek seansı 700'e gidiyorum. İki üç seans gittim ve biraz fayda görmeye başladım. Kısaca cihazdan ziyade gideceğiniz merkez önemli. Ucuz mahalle arasındaki güzellik merkezlerine bulaşmamanızı öneririm.

Bence azalana kadar bir merkeze gidip sonrasında cihaz almak mantıklı. Ben öyle yaptım şuan gayet iyi durumda tek tük çıkıyor, çıktıkça atış yapiyorum

Lumea kullanıyorum. Yaptığınız zaman 2ay kadar tüysüz geziyorsunuz. Ama sonra yavaş yavaş çıkıyor. Ha tamamen eski haliyle çıkmıyor tabi azaltıyor. Ben bütün seansları bitirmedim belki de ondandır. Şimdi de hamileyim yapamıyorum. Ama 2 ay bile hiç çıkmaması iyi oluyor ve yapması da kolay.

Lumeayı bende sıkça duyuyorum. Ama evde kullanılan cihazları bıraktığın anda geri geliyor tüyler deniyor
Benim derdim sıfır pürüzsüz bi cilt değil aslında ağda, epilatörden bıktım. Çıksın problem değil. Uzun süre çıkmasın yeter uygulama yaptıktan sonra 1-1,5 ay sonra çıksa devamlı yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…