- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 33
- Konu Sahibi tabularasaa
Evdeki lazerler kalıcı olmuyor deniyor. Merkezde yapılanların bir kalıcılığı var mı deneyimleyip tavsiye ettiğiniz bir marka var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüyleriniz ince miydi?Bende şehrimizdeki en iyi yer olarak bilinen ünlü bir yere gittim. Tüylerim azalacağına arttı bende anlamadım.
Beyaz ten siyah kalın tüyTüyleriniz ince miydi?
En iyi sonuç verecek şekilde yapım aslındaBeyaz ten siyah kalın tüy
Aynı benim durumum. Benim iki seansta durdu tüylerimin büyümesi. Kalın tüylerde etkili olması lazım hâlbuki.Beyaz ten siyah kalın tüy
Markası ne size kullanılan cihazınAynı benim durumum. Benim iki seansta durdu tüylerimin büyümesi. Kalın tüylerde etkili olması lazım hâlbuki.
Bakmadım ki. Alman malı demişlerdi. Aklımda o kalmış. '' Cildin yağlı zaten, bir müddet e vitaminli yağlı krem kullanma '' dediler.Markası ne size kullanılan cihazın
Bende gittiğim yeri bugün iptal ettim merkeze mi gitsem yoksa evde kendim mi yapsam ne yapsam bilmiyorumBakmadım ki. Alman malı demişlerdi. Aklımda o kalmış. '' Cildin yağlı zaten, bir müddet e vitaminli yağlı krem kullanma '' dediler.
Kaç ayda çıkıyor.Bence azalana kadar bir merkeze gidip sonrasında cihaz almak mantıklı. Ben öyle yaptım şuan gayet iyi durumda tek tük çıkıyor, çıktıkça atış yapiyorum
Neden böyle oluyo diye sordunuz mu?Bende gittiğim yeri bugün iptal ettim merkeze mi gitsem yoksa evde kendim mi yapsam ne yapsam bilmiyorum
3-4 ayda zatn %80 i bitmiş durumda o çıkıyor dediklerim çok seyrek ince ve açık renk atış yapmasamda olur yani ki çoğu zaman çekiyorum elimle dökülüyorKaç ayda çıkıyor.
Lumeayı bende sıkça duyuyorum. Ama evde kullanılan cihazları bıraktığın anda geri geliyor tüyler deniyorLumea yı merak ediyorum bende. Yorumlarda aradı gözüm
Azalma yok diyorum dur dereceyi artıralım falan dediler yok oda çözüm olmadıNeden böyle oluyo diye sordunuz mu?
Hangi markayı kullanıyorsunuz3-4 ayda zatn %80 i bitmiş durumda o çıkıyor dediklerim çok seyrek ince ve açık renk atış yapmasamda olur yani ki çoğu zaman çekiyorum elimle dökülüyor
Benim derdim sıfır pürüzsüz bi cilt değil aslında ağda, epilatörden bıktım. Çıksın problem değil. Uzun süre çıkmasın yeter uygulama yaptıktan sonra 1-1,5 ay sonra çıksa devamlı yaparım.Lumeayı bende sıkça duyuyorum. Ama evde kullanılan cihazları bıraktığın anda geri geliyor tüyler deniyor