Canım benim hiç endişelenme.bu rengi düşünüyorsan saçın zarar görmez.yani bende sorun olmadı.en azında lastik gibi uzamıyor.belki bir sonraki bayamalarımda yıprancak bilmiyorum ama sarı saç biliyosun en çok yıpratan saç rengi.yıllarca sarı saç kullandım.düzenli bakımlarını yaptım.bakım derken düzenli uçlarını aldım çok az.bal,ılık zeytin yağı ve tatlı badem yağı karışımı sürüp beklettim.sonra ne işime girdiyese açık kahve boyadım ama pişman oldum.tekrar sarıya dönmek için açıcı ile açtım ve bahsettiğim boyama şeklini yaptım.kısacası bende sorun olmadı canım
çok güzel tutmus canım ama zemin rengin ne idi onu koyma şansın varmı zahmet olmaz ise...
bende bir türlü platine dönemedim inanırmısın saçlarım altın sarısı deli oluyorum yer yer röfle var ne renk boyadıysam bır kaç yıkamadan sonra yine dore altın sarısına dönuyor
çok güzel tutmus canım ama zemin rengin ne idi onu koyma şansın varmı zahmet olmaz ise...
bende bir türlü platine dönemedim inanırmısın saçlarım altın sarısı deli oluyorum yer yer röfle var ne renk boyadıysam bır kaç yıkamadan sonra yine dore altın sarısına dönuyor