Rica ederim canım.ben çok memnun kaldım sonuçtan.rengi de çok güzel olduBende Sea Color denemeyi düşünmüştüm ama daha önce denemediğim için cesaret edemedim.Fikir için tskler :)
böyle oldu canımCan'ım resim atma şansın var mı acaba saçlarının rengini Merak ediyorum[/QUO
Teşekkür ederim canım.bende saçımı savur savura dolaşıyorum bugünÇok başarılı olmuş cnm sonuç
Şampuanla ilgili bir bilgim yok canım.evet en açık renk 01 platin sarısı.yaz sonu garnier 11.1 ini kullandım küllü sarı oldu ama pek içime sinmemişti.akmasını beklemiştim.ısınamadım küllü sarıya bidaha denemedimBende küllü sarı yapmaya çalışıyorum saçımı,silver şampuan yardım eder mi acaba ? Sea colordaki en açık renk 01 olan galiba
Bende 11.1 bulamıyorum burada,Sea Color ve Neva Color gördüm şaşırdım hatta.Şampuanla ilgili bir bilgim yok canım.evet en açık renk 01 platin sarısı.yaz sonu garnier 11.1 ini kullandım küllü sarı oldu ama pek içime sinmemişti.akmasını beklemiştim.ısınamadım küllü sarıya bidaha denemedim
Teşekkür ederim canım güle güle kullan Harika olmuş renk birde tatlım alt zeminin ne renkti renk farketmeksizin tüm renklerin üstüne bu senin şimdiki rengini yakalayabilir miyim asıl merak ettiğim nokta bu Can'ımböyle oldu canım
Açmak şart canım.zeminin açılması gerekiyo.ilk görümcemde denedik açmadan.ama olmadı.açtık mecburen.Teşekkür ederim canım güle güle kullan Harika olmuş renk birde tatlım alt zeminin ne renkti renk farketmeksizin tüm renklerin üstüne bu senin şimdiki rengini yakalayabilir miyim asıl merak ettiğim nokta bu Can'ım
Açık kahve vardıZeminde ne renk vardı?
Teşekkür ederim canım bana maliyetide sadece 12 lira oldu.kuaförde olmuyordu ve burda kuaförler ciddi paralar istiyolar bu işlemlereAy renk super olmus
Canım,güvendiğin bir markanın sarı serisinde noktadan sonra 1 olanlar küllü oluyor.mesela 9.1 ,10.1,11.1 gibiBende 11.1 bulamıyorum burada,Sea Color ve Neva Color gördüm şaşırdım hatta.
Biliyorum cnm da en son aradığımda bulamamıştım istediğim rengi,Palette 9.1 aldım,tam istediğim renk değil,o yüzdn Silver Şampuan deneyeyim diyorum.Canım,güvendiğin bir markanın sarı serisinde noktadan sonra 1 olanlar küllü oluyor.mesela 9.1 ,10.1,11.1 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?