- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Bugünden itibaren canim artık ayet çalışmam lazım belli kuralları not kağıdına yazıp gozumun önüne koyup çalışmayı düşünüyorum inşallah çocuklar fırsat verirse. Bizim burada bir tane de kurs varmış ders saati çocuklarla alt katını kreş yapmışlar onlar ilgileniyorlarmis çok sevindim duyunca.simdi kayıtlar dolmuş ama ikinci döneme gitsem çok güzel olur:)
Inşallah canım bir dahaki döneme artık:)AAA NE GÜZEL
İNŞ. KAYIR OLURSUNNN
Bugunki çalışmam
Konu-
ihlas ,
felak,
tebbet
sürelerini hoca ile beraber okumaya ve tecvit uygulamalarına calistim
Kuran öğreniyorum video 30
Izlemek isteyenler için
https://www.youtube.com/playlist?list=PLtApkPE49w-t243wClwgOebyIJjY_PRtZ
Inşallah tatlım çalış .yarında fatiha var sırada:)ay eve gidince akşam bende bunu çalışayımmmmmmmmm
Sanada canım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun. Arada oluyo böyle. Gündüz evde olmasam bende çalışamazdım gece düğün vardı yatmam 1 ı buldu. Bugün çalışırsın inşallahgünaydın hayırlı cumalarınız olsun
dün akşam çalışamadımmm
Sanada canım hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun. Arada oluyo böyle. Gündüz evde olmasam bende çalışamazdım gece düğün vardı yatmam 1 ı buldu. Bugün çalışırsın inşallah
inşallah canımmmmmmm
evet git gide biraz zorlaşıyor ama dediğinn gibi zamanla oturacakkk
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” :
anlamı: “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
Geçmiş olsun tatlım ya bi salgın var biz de hepimiz hastayızinşallah çalışırız bugun
bende biraz nezle gibi olunca yatsı namazında hemen sonra yattımm
Geçmiş olsun tatlım ya bi salgın var biz de hepimiz hastayız
Geçmiş olsun tatlım ya bi salgın var biz de hepimiz hastayız
Sağol canım Allah razı olsun:) bilmiyorsan bize katıl:))))Geçmiş olsun kızlar. @Hanimefendimelek canım sayfanı takipteyim maşallah.
Dikkat ediyorum da işte büyük oğlum okula başladı ondan galiba daha çok hasta okdukALLAH RAZI OLSUN
AMAN DİKKAT EDİN CNM
Sağol canım Allah razı olsun:) bilmiyorsan bize katıl:))))
Okumayınca unutuluyor maalesef canım bir yerden başlamak lazım:)canım ben eskiden kuran kursuna katılmıştım ama zamanla unuttum tabiyeniden başlamak istiyorum ama kısmet.
Okumayınca unutuluyor maalesef canım bir yerden başlamak lazım:)
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen katıl tatlım birbirimize destek oluruzAynen canim o yuzden konunu takipteyim :)
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen katıl tatlım birbirimize destek oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?