- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Sanada canım Allah kabul etsin ay çok az kalmış masallah öğrendiğimiz günleri düşününce ne kadar şükür etsek az ilk hatimimizGünaydın Canım Allah kabul etsinn
Kuran-i Kerim Hatim :
28 cüz 548 ile 556 sayfalar
Sanada canım Allah kabul etsin ay çok az kalmış masallah öğrendiğimiz günleri düşününce ne kadar şükür etsek az ilk hatimimiz
Tabi canim zaten son cüze doğru gelmişsin masallah bu aralar temizlikti hazırlığı bayram için koşturma baslar artık :)evet canım baya yol aldıkk
artık bundan sonra ara vermeden devam ederiz
ama ben bugün itiabriyle biraz ara vericem artık haftaya kaldım yerdem devam ederim
Sana da hayirli bereketli cumalar olsun inşallah canımHayırlı cumalar canım
allah kolaylık versinnnnnn
Allah razı olsun çok teşekkür ederimALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH KABUL ETSİN SİMDİDEN ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH
Merhaba canım napiyosun nasil gidiyo ramazan ben bugün regl oldum bir hafta ara artık son hafta bitirebilirim inşallah hatimiGünaydın Canım Allah kabul etsinn
Kuran-i Kerim Hatim :
28 cüz 548 ile 556 sayfalar
Merhaba canım napiyosun nasil gidiyo ramazan ben bugün regl oldum bir hafta ara artık son hafta bitirebilirim inşallah hatimi
Ay ne güzel masallah bizimkilerde yazıldı da çıkmadı daha maalesef canım çok az kalmış ya biter merak etme hiççmerhaba canımmm
ramazan ben daha izinliyim canımm
perşembeye anca niyetleneceğimmm
bakalım ben bitirebilecekmiyimm
naipse olur inş.
babam kadir gecesinde duasını okuyalım dedi
annemde allaha nasip olurs bu yıl hacca gidiyorlarrr
ben hacda yaptırırım duasını dedi çünkü kadir gecesine bitmez gerçi 36 sayfa kaldı benım
Merhaba canım bende bir iki güne baslarim inşallah abdest alırsam . Iyiyim canım elhamdülillah sen nasilsin yetiştiği kadar okuruz napalim bir dahaki haftaya bitmiş olur inşallah üzülme :)hayırlı günler canım
bugun nasip olursa oruca geri başlıcam ama kuranı kerime yarın anca başlarımm
sanırımı arife gününe anca bitiricem kuranı kerimi kadır gecesine bitmeyecek
baba ben okuyam kalanları dedi bende kabul etmedim geç olsun güç olmasın
duasını annemler hacda yaparla
sen nasılsınnnnnn
Merhaba canım bende bir iki güne baslarim inşallah abdest alırsam . Iyiyim canım elhamdülillah sen nasilsin yetiştiği kadar okuruz napalim bir dahaki haftaya bitmiş olur inşallah üzülme :)
Bugunki çalışmam
Kuran-i Kerim hatim 516- 533 sayfalarını okudum 26. 27. Cüz
Merhaba canım sana da hayirli cumalar kandilimiz mübarek olsun ... çok geçmiş olsun vertigodan dolayı mi acildeydin ay çok üzüldüm rabbim bu güzel mübarek gunlerin hürmetine şifa versin inşallah okunur nasil olsa canımhayırlı kandilerin bereketli cumaların olsun canım
ben başlayamdımm kuranı kerime gece 12 ye kadar acildeydim
ama niyetim haftasonu bitirmek bugunde cami de olurum muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?