- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Günaydın canım elhamdülillah sen nasilsin napıyon ben ev işleriyle boğuşup duruyorum hiiicc bitmiyor sanki :) yarın abdest alır bende devam ederim inşallah okumaya şu an salavat yoğunlaştım 25 000 fln oldu hedefim 100 000Günaydın Canım
Nasılsın bakalımmm
Günaydın canım elhamdülillah sen nasilsin napıyon ben ev işleriyle boğuşup duruyorum hiiicc bitmiyor sanki :) yarın abdest alır bende devam ederim inşallah okumaya şu an salavat yoğunlaştım 25 000 fln oldu hedefim 100 000
Ayy çok geçmiş olsun canim aman ihmal etme bayağı yoğunum desene . Yetiştin canım bir cüz kalmış galiba inşallah bitiricez ramazanla beraber rabbim kısmet ederse. Ben allahümme salli alâ seyyidine muhammed çekiyorum elimde zikirmatik boş duracagima iyi oluyor:)çok şükür canım bende iyiyimmmm ilaçlar iyi geldi hem sinüzit hemde ileri derece boyun düzleşmesi varmış daha neler duyacammm
bende yoğunum işten çık eve git yeme içme spor
okumalarımı namaz sonu yapıyorum bir kerede okumuyorum anlıcan
salavat ne çekiryorsunnnn
ben sana yetişemedennnn başlıcan hemen
Ayy çok geçmiş olsun canim aman ihmal etme bayağı yoğunum desene . Yetiştin canım bir cüz kalmış galiba inşallah bitiricez ramazanla beraber rabbim kısmet ederse. Ben allahümme salli alâ seyyidine muhammed çekiyorum elimde zikirmatik boş duracagima iyi oluyor:)
Aaa tek konu anlatan tek süre olduğunu bilmiyordum öğrendim sayende Allah razı olsunEn azından okuduğumuzdan Kısa Bilgiler Vereyim dedimmm
Yusuf SÜresi :
Mekke döneminde inmiştir. 111 âyettir. Bu sûrede Yûsuf Peygamberin hayatta
karşılaştığı sıkıntılar ve bunlara sabrederek nasıl başarıya ulaştığı anlatılmakta
ve inananlar için faydalı öğütler, önemli mesajlar verilmektedir.
Kur’an’da baştan sona kadar bir tek konuyu anlatan tek sûre budur.
Rad Süresi :
Mekke döneminde inmiştir. 43 âyettir. Sûre, adını 13. âyette geçen “Ra’d” kelimesinden
almıştır. “Ra’d” gök gürültüsü demektir. Sûrede başlıca Allah’ın
birliği, peygamberlik, öldükten sonra dirilmek ve hesap ile müşriklerin İslâm
hakkında ortaya attıkları şüpheler konu edilmektedir.
Merhaba canım sana da hayirli cumalar bende dün şehir dışına gitmiştim telefonda diyanet in kuran uygulaması var oradan okudum yolda giderken :)günaydın canım
hayırlı cumaların olsunnn
allah kabul etsinnn
ben akşam okuyamıdım mısafirim vardı bugun devam inş.
Merhaba canım sana da hayirli cumalar bende dün şehir dışına gitmiştim telefonda diyanet in kuran uygulaması var oradan okudum yolda giderken :)
kuranı kerim meal
maide süresi de bitti 23 sayfa okudum
139 sayfadayımmm
Ooo masallah canım 3 gün için çok iyi masallah güzel hızlanmışsın darısı bana olsun :)Hayırlı Haftaların olsun
BU okduklarım 3 günlük ve namaz arkalarında okundu bilgin olsun canım aslında hedefim 300 sayfaydı ama olmadı
buna da çok şükür
Kuranı Kerim Hatim
13 cüz 254 ile 260 sayfa ibrahim süresi
14 cüz 261 ile 266 sayfa Hicr Süresi
14 cüz 267 ile 280 sayfa Nahl SÜresi
15 cüz 281 ile 292 sayfa İsra Süresi
15 cüz 293 ile 296 Kehf Süresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?