- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Sağol canım benim Allah razı olsunİyi yapmışsınız çok yardımı olacaktır videoların Allah yardımcınız olsun :)
Amin canim Allah razi olsun :)Ne guzel Allah daim etsin insAllah.
Okuyamazsınız..Diyanetin elif ba programını indirdim kızlar adetken okunmaz degilmi
Bitmesini bekledim de zaten okunuyor diyenler de varOkuyamazsınız..
Nasıl namaz kılamıyorsanız adetli iken, kuran da okuyamazsınız.Bitmesini bekledim de zaten okunuyor diyenler de var
Elif ba kitabı yani alfabe harfler adetliyken tabi okunabilir..Diyanetin elif ba programını indirdim kızlar adetken okunmaz degilmi
Bana da kur-an öğreten bir arkadaşım öyle dedi eline degirme ama oku diye ogrenirkenElif ba kitabı yani alfabe harfler adetliyken tabi okunabilir..
Dijital ortamda tablet veya bilgisayardan öğreniyorsanız elinizi değdirebilirsiniz bu kadar kaçıp korkulacak bir şey yok bazı şeyler abartılıp insanlar kurandan uzaklaştırılıyor. Adetlikten namaz ve Kuranı Kerim yasaktır. Geri kalan her şey normal.Bana da kur-an öğreten bir arkadaşım öyle dedi eline degirme ama oku diye ogrenirken
Ben tv den izliyorum canım flashtaki videolardan elif be cüzüyle de kitaptan tekrar yapıyorum bir hafta da ara vermek gerçekten uzun dediğin gibi abartılıyor teşekürler yorumun icinDijital ortamda tablet veya bilgisayardan öğreniyorsanız elinizi değdirebilirsiniz bu kadar kaçıp korkulacak bir şey yok bazı şeyler abartılıp insanlar kurandan uzaklaştırılıyor. Adetlikten namaz ve Kuranı Kerim yasaktır. Geri kalan her şey normal.
Pazar olması,misafir gelmesi falan maalesef bugün hiç çalışamadım bir ara niyetlendim öyle uyku bastirdiki uyuyup kalmışım . Bunlar tabi bahane olmamalı ama çok üzgünüm
Merhaba Yasemincim tek olmadığıma çok sevindim :)merhaba
ben nettte öğreniyorum kuranı kerimi oldukça ilerledim ama sürekli tekrrar etmemiz lazım
haftasonu kursuna yazıldım antalyada yeterli sayı olmadığı için kurs açılamadı
ben diyanettin sayfasında çalışmıyorum çok fazla anlayamdım youtube bir hoca 20 derslik anlatımı var orda
öğrendim sayılır ama şimdi daha kalıcı olsun diye vidoları baştan tekrar dinlemeye başaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?