- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Hayırlı cumalar canım oluyor bazen öyle bence dünü bırakıp bugüne bakalım bak ne güzel mübarek gün bugün okumaya çalışalım namazdan sonra hazır abdestliyken iki sayfa yine okusak en azından calistiklarimizi unutmayız insallahhayırlı cumalar canımm
allah kabul etsinn
evet bahaneleri sıralamaya geldimm
akşam resmen tembelik yaptımm okumadım allahım affet benı
Hayırlı cumalar canım oluyor bazen öyle bence dünü bırakıp bugüne bakalım bak ne güzel mübarek gün bugün okumaya çalışalım namazdan sonra hazır abdestliyken iki sayfa yine okusak en azından calistiklarimizi unutmayız insallah
Canım bir hesaplama yaptım ramazan bitimine şu an 4 ay var. Her ay regldi misafirdi sadece 20 gün okuyabilsek toplam 80 günümüz var. Kuran i kerim 600 sayfa ve bitirmek için günlük 7 sayfa okumamız gerekiyor . Yoksa hatimimiz bitmez. Buna göre bir plan program mi yapsak bilemedimay inşallah canım akşam okurumm
Canım bir hesaplama yaptım ramazan bitimine şu an 4 ay var. Her ay regldi misafirdi sadece 20 gün okuyabilsek toplam 80 günümüz var. Kuran i kerim 600 sayfa ve bitirmek için günlük 7-8 sayfa okumamız gerekiyor . Yoksa hatimimiz bitmez. Buna göre bir plan program mi yapsak bilemedim
Ya şu an günde 5 okuruz bir iki aya hızlanır daha çok okuruz belki öyle de olabilir . Aaaa evet olmaz canım abdestsiz ve başı açık fırsat buldukça bakarsın napican mecburhımm aslında yapsak olur
sadece günlük 5 sayfa okusak hiç okumamaktan iyidir o zaman ben bugun biraz daha fazla okumaya çalışam yarın normale dönerimmm
ama ben şöle okuyorummmm
ınternetten hoca okuyor arkasında ben tekrar okuyrum
birde meal okumuyorum o kuranı kerimde yazılar küçük olunca zorlandım büyük kurandn okuyorum
aslında burda boş vaktim var ama abdetsiz ve başım açık olunca kabul olmaz diye okummuyorum
Ya şu an günde 5 okuruz bir iki aya hızlanır daha çok okuruz belki öyle de olabilir . Aaaa evet olmaz canım abdestsiz ve başı açık fırsat buldukça bakarsın napican mecbur
Inşallah canım ben buraya yazdigimda nerede kalmıştım diye açıyorum bakıyorum iyi oluyo annemlere falan gidersem başka Kurandan okumak için :))tama m ozaman ben bugun yatsıdan sonra okucam hemen bura yazarıımmm
Inşallah canım ben buraya yazdigimda nerede kalmıştım diye açıyorum bakıyorum iyi oluyo annemlere falan gidersem başka Kurandan okumak için :))
Masallah canım Allah kabul etsin :)IYİ akşamlar cnn
Kuranı Kerim Hatim
Bakara suresi 2 cuz
Sayfa :32,33,34,35,36,37
Ben bir hafta ara canım:) dün başladım mazaret iznimeIYİ akşamlar cnn Kuranı Kerim Hatim
3 cuz
Sayfa 42,43,44,45,46,47,48,
Ben bir hafta ara canım:) dün başladım mazaret iznime
Sağol canım temizlikle uğraşıyorum bugün sen nasilsin güzel gitmisiin tebrik ederim seni :)günaydın canm hayırlı haftaların olsun nasılsın bakalımmm
hayırlısı oslun bakalımmmm
Sağol canım temizlikle uğraşıyorum bugün sen nasilsin güzel gitmisiin tebrik ederim seni :)
Hafta sonu ise devam diyorsun yani :) inşallah canım inşallahallah razı olsun canımm hamd olsun iyim
oooo kolay gelsinn bende ctesi sabah temizlik yaptım öğleye kadar sonra doğru işe gittim (ctesi ablama yardıma gidiyorum)
okumalarımıda genelde akşam ve yatsı namazından sonra okuyorumm inş daha güzel olacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?