- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Ikisi de diyelim :)artık havalar mı bizim tembeliiğimiz bilemedim
sen hangi şehirdesin
Sanada canım hayırlı cumalargünaydın hayırlı bereketli cumaların olsunnn
Merhabalar canım hayırlı aksamlar pek internete giremiyorum bir bakıyorum akşam olmuş iyiyi ama elhamdülillah :)pek calisamiyorumda sen nasilsin ne alemdesinhayırlı günler canım
nasılsınn bakalım
uğramıyorsun fazllaaa
Merhabalar canım hayırlı aksamlar pek internete giremiyorum bir bakıyorum akşam olmuş iyiyi ama elhamdülillah :)pek calisamiyorumda sen nasilsin ne alemdesin
Allah yardımcın olsun canim evde olduğum halde yetişemiyorum hiçbirşeye ama çok sukurvogrendik artık okuyabiliyoruz o yüzden mutluyumhamd olsun canım
bende işler yoğun ben de çok çalışamıyorummmm
Allah yardımcın olsun canim evde olduğum halde yetişemiyorum hiçbirşeye ama çok sukurvogrendik artık okuyabiliyoruz o yüzden mutluyum
aynen çok güzel bir konuya değinmişsin bugün bende çalışayım insallahama tekrar wetmezek çabuk unutluyor biliyorsun demı bende en kısa zamanda başlıcam inş. hatiim için en azından ramazan sonuna hatim etmiş oluruzzzz
oldukça yavaş okuyorummmm
Sen hatime başladın mı canım şimdi kaç sayfadasınama tekrar wetmezek çabuk unutluyor biliyorsun demı bende en kısa zamanda başlıcam inş. hatiim için en azından ramazan sonuna hatim etmiş oluruzzzz
oldukça yavaş okuyorummmm
Merhaba canım başınız sağolsun yakın biri miydi . Bende dün hasta oldum bir hafta ara verdim . Gectigimiz hafta mülk süresini bitirdim . Toplam on dersi kaldı takip ettiğim hocanın . Bir de hatim için başladım ilk 3 sayfayı okudum yavaş yavaş inşallah. Sen hatimde neredesin . Başlardın inşalla h üzme kendini zor zamanlar atlatmışsıngünaydın canım
ben daha hiç birşeye başalamadım
cenazemiz vardı işe bile daha bugun gelebildimm
işlerim toparlayıp hemen başlıcm
sen nasıl okuyabiiyormusun
Merhaba canım başınız sağolsun yakın biri miydi . Bende dün hasta oldum bir hafta ara verdim . Gectigimiz hafta mülk süresini bitirdim . Toplam on dersi kaldı takip ettiğim hocanın . Bir de hatim için başladım ilk 3 sayfayı okudum yavaş yavaş inşallah. Sen hatimde neredesin . Başlardın inşalla h üzme kendini zor zamanlar atlatmışsın
Yaa üzüldüm tekrar basın sağ olsun. Bak ne güzel artık okuyabiliyorsun babannenin ruhuna yasin okursun insallahallah razı olsun canım babanemi kayıp ettim
ben daha başlamadım ama en kısa zaman da başlıcam inş
Yaa üzüldüm tekrar basın sağ olsun. Bak ne güzel artık okuyabiliyorsun babannenin ruhuna yasin okursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?