- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Merhaba tatlim daha yeni telefonu elime alabildim haftasonunun yorgunluğu bugün evin hali falan yoğundum:) elhamdülillah iyiyim ama sen nasilsin .elimden geldiğince kazaları yapalım aynen biter inşallah pazar çalışmadım bugün çalışmam lazım daha calicasam insallah :)günaydın canım nasılsın bakalım
ne güzel paylaşımlar yapmışsınnn
kaza oruçları namazlara takılma bence kıldıkça bir bakmışz bitmiş olurrr
bende oruçları bitirmek için uğraşıyorum
bugunde niyetliyimm kaldı 16 günüm
Masallah canım hem çalışıp hem oruç tutuyorsun Allah kabul etsin . Olsun arada bakarsın yine biras yoğunluğun geçince muhasebecimiydin sengünaydın canımm
benım kuran kerim hep sekteye uğruyorrr
işler yıl sonu olunca yoğunluğum var
malum eve gidnce de yemek vs derken namazları kılacam derken pestilim çıkıyorum
yine de çok şükür namazlarımı ve kaza namazlarımı kılabiliyorum bugun sabah namazıdan sonra biraz kaza namazı kıldım
bugun yine niyetlendim rabbim kabul eder inş.
Masallah canım hem çalışıp hem oruç tutuyorsun Allah kabul etsin . Olsun arada bakarsın yine biras yoğunluğun geçince muhasebecimiydin sen
Aynı meslekteniz bende bir zamanlar ...EVET MUHASEBE CANIM
Aynı meslekteniz bende bir zamanlar ...
Ya evet evde olmak güzel de hep aynı şeyler işte arada değişiklik istiyo insan:)hımm
şimdi ev hanımısn işe çocuklarınla ilgileniyorsun ne güsell
Ya evet evde olmak güzel de hep aynı şeyler işte arada değişiklik istiyo insan:)
Inşallah canım hayırlısıyla büyüsünler de :)çocuklar büyüsün bol bol vaktin olacak sende değişik kurslara giderrsin inş.
Merhabaaaaa tatlimmmm uzun bir aradan sonra nasilsin neler yapıyorsun instagram hesabımı paylaşmıştım bir cekilis icin yasakmis ogrenmis oldum :)))) bu arada bir haftam regl oldugu icin gecti . Bir sure de sehir disindaydik zaman hizla akmis masallah sen naptin bakim@Hanimefendimelek nerelerdesinnnnnnn
Merhabaaaaa tatlimmmm uzun bir aradan sonra nasilsin neler yapıyorsun instagram hesabımı paylaşmıştım bir cekilis icin yasakmis ogrenmis oldum :)))) bu arada bir haftam regl oldugu icin gecti . Bir sure de sehir disindaydik zaman hizla akmis masallah sen naptin bakim
Ya havalar bayağı sisli kapalı günler de bitiyor açıkçası bende pek verimli değilim üzerimde bir halsizim uykusuzluk sormamerhaba canım
hayırlısı olsun
ben çalışıyorum ama çok verimli değil
ama buna da çok şükürrr
Ya havalar bayağı sisli kapalı günler de bitiyor açıkçası bende pek verimli değilim üzerimde bir halsizim uykusuzluk sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?