- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Diyanet in kreşlerinde hızlı öğrenme tekniği kullanılıyor , ona uygun set alınıyor.Bu arada diyanetin elif ba kitabı elimde var ama ses çıkışları için falan kitap yeterli olmaz diye dusunuyorum
Su an oğlum 3 yaşında büyüğüm . 5 yaşına geldiğinde onu da göndermek istiyorum bende yanında giderim de daha iki sene var bakarım dediğin siteye canım teşekkürlerDiyanet in kreşlerinde hızlı öğrenme tekniği kullanılıyor , ona uygun set alınıyor.
Benzer teknikler yo..ube da da var oradan bakabilirsiniz.
Rabbim öğrenme güc ve kabiliyetinizi arttirsin inşaallah
Yaaa masallah barekallah hayran kaldım valla peki nasil bir yol izledin canım biraz anlatır mısın günlük çalışabildin mi mesela kendine nasil bir plan program yaptınBen bu yaz diyanetin elif basıyla kendi başıma öğrendim ve şu an Kuran’ını yarıladım. Sayfa başlarında işaretlerin ne anlama geldiği açıklayıcı bir biçimde yazıyor ve uygulaması var diyanet elifba yazarsanız çıkar. Ordan dinleyerek ilerleyebilirsiniz. Yaklaşık 2 haftada geçtim ben.
İnanın mantığını kavrayınca çok basit. Önce 2-3 gün harflere çalıştım başta ortada sonda yazılışlarına. Sonra her gün elifbadan 2-3 sayfa çalıştım. Önce sayfanın başında mesela işaret ne anlama geliyor ona baktım sonra uygulamadan dinleyip kendim okudum. Günde yarım saat yeterli oluyor. Allah zihin açıklığı versin inşallah :)Yaaa masallah barekallah hayran kaldım valla peki nasil bir yol izledin canım biraz anlatır mısın günlük çalışabildin mi mesela kendine nasil bir plan program yaptın
Saagol canim Allah razi olsun insallah devam edebilmek sürdürebilmek onemli aslindaİnanın mantığını kavrayınca çok basit. Önce 2-3 gün harflere çalıştım başta ortada sonda yazılışlarına. Sonra her gün elifbadan 2-3 sayfa çalıştım. Önce sayfanın başında mesela işaret ne anlama geliyor ona baktım sonra uygulamadan dinleyip kendim okudum. Günde yarım saat yeterli oluyor. Allah zihin açıklığı versin inşallah :)
Okuyabilirsiniz. Diyanetin fetvası var bu konudaDiyanetin elif ba programını indirdim kızlar adetken okunmaz degilmi
TesekkurlerOkuyabilirsiniz. Diyanetin fetvası var bu konuda
Bende sadece kitabı var canım ama ulaşmaya çalışırım cd ye teşekkür ederim günde ne kadar çalışmalıyım ya da kaç konu meselaBi Kuran Kursu öğreticisi olarak tavsiyem diyanetin elif ba sı içinde cd var cd yi dinleyerek kitaptan takip yaparak ve aralıksız çalışarak halledebilirsiniz bi başlayın gerisi gelir inşallah. Eğer elinizde cd yoksa en yakın cami veya kurstan temin edebilirsiniz. Kolay gelsin :)
İlk zamanlar harfleri çıkarmayı başarana kadar tek sayfa gitmelisiniz harfler iyice yerleşince artırırsınız. Saat konusuda şöyle herhangi bi sınır belirleyemem ama ne kadar çok çalışırsanız o kadar hızlı ve başarılı ilerlersiniz :)Bende sadece kitabı var canım ama ulaşmaya çalışırım cd ye teşekkür ederim günde ne kadar çalışmalıyım ya da kaç konu mesela
Inşallah canım süreklilikten korkuyorum sadece ev olduğu için hani kurs falan olsa mecbur olur insanİlk zamanlar harfleri çıkarmayı başarana kadar tek sayfa gitmelisiniz harfler iyice yerleşince artırırsınız. Saat konusuda şöyle herhangi bi sınır belirleyemem ama ne kadar çok çalışırsanız o kadar hızlı ve başarılı ilerlersiniz :)
Olsun azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz siz çabalayın Allah kolaylığını verirInşallah canım süreklilikten korkuyorum sadece ev olduğu için hani kurs falan olsa mecbur olur insan
Insallah canım ya pazartesi baslicamOlsun azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz siz çabalayın Allah kolaylığını verir
Canım ben youtube dan trt diyanetin kuran öğreniyorum videoları var Osman Eğin hoca onlarla calissam iyi olur diye dusundum seslerin çıkışı için falan 30 video var indirdim flasimaOlsun azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz siz çabalayın Allah kolaylığını verir
İyi yapmışsınız çok yardımı olacaktır videoların Allah yardımcınız olsun :)Canım ben youtube dan trt diyanetin kuran öğreniyorum videoları var Osman Eğin hoca onlarla calissam iyi olur diye dusundum seslerin çıkışı için falan 30 video var indirdim flasima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?