Evde kullanılan ultrason cihazı

BlairWaldorf_23

Be your own hero !
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
538
406
303
Almanya
Merhaba hanımlar,

ben Almanya'da yaşıyorum ve internette evde kullanılabilen ultrason cihazı buldum. Kiralama ve satın alma seçenekleri var. Ben kiralamayı düşünüyorum.
Böyle bir cihaz ile tecrübe yaşamış olan var mı acaba?
Bebeğimin cinsiyetini doktor son kontrolde göremedi. Bir tahmini varsa da söylemedi. Bir dahaki kontrole de bir ay var :(
Sizce bu cihazla biz evde anlayabilir miyiz cinsiyetini?

Yani ben ilk defa duydum ama bizim ulkede yaygin degil ondan eminim. Heyecaninizi anliyorum. Allah hepsinden once saglikla kucaginiza aldirsin. Ama hani bu cihaz yerine kontrolden once baska doktora gidin bir muayene parasi verip baktirin

Yani ben ilk defa duydum ama bizim ulkede yaygin degil ondan eminim. Heyecaninizi anliyorum. Allah hepsinden once saglikla kucaginiza aldirsin. Ama hani bu cihaz yerine kontrolden once baska doktora gidin bir muayene parasi verip baktirin
Allah razı olsun teşekkür ederim cümlemize inşallah 😊
Burada doktorlar ultrason konusunda çok uyuzlar. Daha haftaiçi ağrım olduğu için aradım hemen gel dediler telefonda. Gittim, makineye bağlayıp sancı olup olmadığını ölçtüler. Sancı yokmuş magnezyum al geçer dediler 🤦🏻‍♀️ Muayene olmayacak mıyım dedim, ultrason ile bakılalı 2 hafta olmamış gereği yok diye asistanı gönderdi doktor.
Sanki 5 dakika baksa ölecek.

Haklisiniz biraz burda durumlar farkli. Ama malesef biras kendi göbeğimisi kendimiz kesmemiz gerekiyor. Gidip israr edip konusmak gerekiyor. Çoğu yerde isler bu sekilde yürüyor.

Burda bir cok konuda forumu okudum. Yurtdisinda olay turkiyeden farkli sanirim. Doktor gerek gormezse bakmiyolar isteyince filan

Burda bir cok konuda forumu okudum. Yurtdisinda olay turkiyeden farkli sanirim. Doktor gerek gormezse bakmiyolar isteyince filan
Evet maalesef öyle. Ben muayene etsin dedim doktor gerek görmediği için etmedi. Sancı yok bebek de iyi dedi kalp atışları yüzünden.
Burada para verip kontrol yaptırmak sadece detaylı ultrason için geçerli sanırım. Onun için de 23 temmuz 'da randevum var 20 hafta bitmeden tam belli olmuyormuş her şey.
Doktorum bu hafta da açık sonra bi kaç haftalığına tatilde olacak. O sırada kapalı olmasını bahane edip detaylı için randevu aldığım doktora geçsem mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum.

Back
X