Evde Koşu Bandı İle Yürüyüş Günlüğüm

twocemf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
121
49
35
Yaklaşık 1,5 yıl oldu artık bu aldığım kilolardan kurtulamama durumu :KK43: İnsanlar stresten zayıflarken, ben stresten kilo aldım. Birde hareketsizlik filan üzerine gelince aldıkça aldım gibi bişi oldu. He birde tabi evlendim. Kocamla tanıştığımızda 50 kilo idim. Şimdi ise 63 kiloyum. Benden daha fazla kilolarıma taktığı kesin ! Önceleri pek takmıyodum ama zoruma gidiyo artım söylemleri... Velhasıl eve koşu bandı aldık fakata bir türlü düzenli kullanmak nasip olmadı. O yüzden yürüyüş yaptığım günler buraya not edeceğim. Takip etmek amaçlı bana eşlik etmek isteyen olursa sevinirimmmm

Selam hayirli olsun topigin bende kosu bandi alacagim hafta sonu . O zaman beraber destek oluruz birbirmize. Sen nerden aldin kosu bandini bilgi verebilir misin

Merhaba bugun bende basliyorum kosu bandi ile yuruyuse sana eslik edebilirim tabi kosunun yaninda yediklerimede dikkat edicem kilom 60.9 hedefim 55 :)

• 4 Ekim Kilom 60.9

Merhaba bugun bende basliyorum kosu bandi ile yuruyuse sana eslik edebilirim tabi kosunun yaninda yediklerimede dikkat edicem kilom 60.9 hedefim 55 :)

• 4 Ekim Kilom 60.9

Merhaba acaba kosu bandinizi markasini soyler misiniz

10 ekim 62.20 kg ama başımıza gelen kötü şeylerden dolayı yürüyüş yapamadım. Bugün tekrar çıkıcam.

Kızlar bende varım ..bir yıl olacak alalı kullanamadım bir türlü...benden şanslısınız bende bayaaa bir kilo var...

Sabah kahvaltımı ekmeksiz şekilde yapıyorum... Kahvaltıdan sonra evi toplayıp yürüyüşümü de yapıcam

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 76
V
Kızlar bende varım ..bir yıl olacak alalı kullanamadım bir türlü...benden şanslısınız bende bayaaa bir kilo var...

Valla bende düzenli kullanamadım bi türlü bu sebepten dün kendi kendime bi çözüm düşündüm. Artık koşu bandından yürüyüş yaparken film izlicem

Merhabalar. bende her gün koşu bandıyla yürüyüş yapıyorum akciğerlerimdeki bir problemden dolayı bende katılayım gruba yazalım her gün:)

30 dakikalıll yürüyüşüm 2.4 km

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 63
X