- Konu Sahibi negrohaven
merhaba hanımlar. ben koltuklarımı kendim kaplamayı düşünüyorum. var mı deneyimi olan bilgi verir misisniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet mobilya zımbaları var.onunla. koltuk kaplamacı bir koltuğu 600liraya kaplarım diyo.o kadar para vermek de bana göre değil. çok fazla gidip yenisini alırım kaplatacağıma.. internette araştırdım yapanlar var.nasıl yapıcaksın zımbaylamı
:44:
teşekkür ederim canım:)Neden olmasın. Sen yap arkadaşım belki bende gelirim arkandan![]()
süper konu olmuş
benim çok ihtiyacım var
çocuklar küçük diye koltuk değiştirmek istemiyorum
her gün birşeyler dökülüyor, kalemle çiziliyor vs.
o yüzden ucuz bir çözüm lazım bana
ben de mufağımda kullandığım ahşap sandalyelerimi beyaza boyayıp oturma kısımlarına çiçekli kumaştan kaplama yapmak istiyorum bu aralar araştırdım epeyce gittim hatta tanıık döşemeciyi izledim baktım aslında onlar kaplama işini koltuklar için önce kalıba döre dikip sonrasında da havalı zımba makinesiyle koltuğa sabitleyerek yapıyorlar sandalye çok daha kolay ama kumaşı tek almak istediğimde burdaki döşemeciler getirteceklerini ellerinde hazırda kumaş olmadıpını söyledi ben kendim alırsam iştediğim kumaşın metresi 25 liraya geliyor işçilik de eklenince 120 liraya 8 sandalyeyi kaplatıyorum almak daha pahalıya gelecekti...bitince resim paylaşırım