evde koltuk kaplama

internet araştımalarıma göre malzemeler şunlar: 1)mobilya zımba makinesi.
2)silikon tabancası
3)el dikiş makinesi.
4)en önemlisi döşemelik pop-art kumaş(bu popart kumaşların metresi 7buçukmuş,su geçirmeme özelliği varmış)

yok mu evindeki mobilyadan bıkıp mobilyasını kendi kaplamak isteyen? ya da aranızda kaplayanlar??? herkes deneyiminini burda paylaşsın. boşuna kaplamacılara tonlarca para vermeyelim.varsa kendine güvenen buyurun.

Konu ilgili bölüme taşındı..

süper konu olmuş
benim çok ihtiyacım var
çocuklar küçük diye koltuk değiştirmek istemiyorum
her gün birşeyler dökülüyor, kalemle çiziliyor vs.
o yüzden ucuz bir çözüm lazım bana

süper konu olmuş
benim çok ihtiyacım var
çocuklar küçük diye koltuk değiştirmek istemiyorum
her gün birşeyler dökülüyor, kalemle çiziliyor vs.
o yüzden ucuz bir çözüm lazım bana

çok güzel düşünmüşsünüz. kaplamacılara sordum.işçilik parası çok istiyorlar. ben sadece kumaşa para verip kendim kaplamayı düşünüyorum.popart deseni var ya o koltuklar çok hoşuma gidiyor. istanbul-paris-londra desenli kumaşlar çok hoşuma gidiyor.

ben de mufağımda kullandığım ahşap sandalyelerimi beyaza boyayıp oturma kısımlarına çiçekli kumaştan kaplama yapmak istiyorum bu aralar araştırdım epeyce gittim hatta tanıık döşemeciyi izledim baktım aslında onlar kaplama işini koltuklar için önce kalıba döre dikip sonrasında da havalı zımba makinesiyle koltuğa sabitleyerek yapıyorlar sandalye çok daha kolay ama kumaşı tek almak istediğimde burdaki döşemeciler getirteceklerini ellerinde hazırda kumaş olmadıpını söyledi ben kendim alırsam iştediğim kumaşın metresi 25 liraya geliyor işçilik de eklenince 120 liraya 8 sandalyeyi kaplatıyorum almak daha pahalıya gelecekti...bitince resim paylaşırım

evet dikiş makinesi de kullanıyorlar. bu konuda annemden yardım alacağım. bu arada sandalyelerinizin resmini paylaşır mısınız? öneri sunabilirim.

Biz koltuk degilde salonun sandalyelerini kapladik.Kaljn bir sunger koyduk 5 cmlik sonra istedigim kumasi zimbaladik kenarlarina biye gectik guzel oldu ama zimbanin derinligi cok onemli arkadaşlar bizim zimbanin boyu kisaydi tahtaya zimbalarken biraz sorun oldu iyi birsey almak lazim koltuklar icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…