Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Arkadaşlar bir internet sitesinde okumuştum türk kahvesi cilde iyi geliyormuş birgün düşündüm ve balla karıştırsam nasıl bir etki eder diye çünkü bal da çok faydalı cilde 1tatlı kaşığı bal ile 1 tatlı kaşığı türk kahvesini karıştırıp koyu bir kıvama getirdim iyice karıştırdım ve yüzüme elim ile sürdüm aşağıdan yukarıya doğru bir maske gibi yüzümü kapladı 20 dk bekledim ve ardından ılık bir suyla yüzümü yıkadım yıkarken kahve telveleri sertleşti aşağıdan yukarıya ellerimle masaj yaptım biraz kızardı yüzüm ama haftada 1 uyguladım şu an yüzümdeki lekelerde ve siyah noktalarda azalma var
CanArkadaşımÖzlüyorummm
Kayıtlı Üye
türk kahvesini çiğdenmi koydunuz , ben kahveyi içtikten sonra dipte kalan peltesiyle arada bazen yapıyorum ama 20 dk bekletmedim hiç
bence 20 dk çok uzun bir süre cildinize zarar verebilir
sizin cildiniz nasıl yağlımı karmama , cildinizdeki izler neden olmuştu biraz açarsanız ona göre bizlerde deneyebiliriz
mesala benim cildim karma ve çok hassasta herşeyş uygulayamıyorum
türk kahvesini çiğdenmi koydunuz , ben kahveyi içtikten sonra dipte kalan peltesiyle arada bazen yapıyorum ama 20 dk bekletmedim hiç
bence 20 dk çok uzun bir süre cildinize zarar verebilir
sizin cildiniz nasıl yağlımı karmama , cildinizdeki izler neden olmuştu biraz açarsanız ona göre bizlerde deneyebiliriz
mesala benim cildim karma ve çok hassasta herşeyş uygulayamıyorum
Kahveyi çiğden koydum evet cildim kuru ve izler güneşten oluştu tabi birde siyah noktalarda var aslında benim cildimde çok hassas herşeyi uygulayamıyorum ama bunda birşey olmadı o 20 dk olayınıda şöyle anlatıyım cilt bakımı mezunuyum ben biz normalde maske uyguladığımızda 20 dk gibi bir bekleme süremiz oluyor bunuda ona istinaden kendim uyguladım bir zararını görmedim eğer cildinizdeki ölü deri tabakasını kaldırmak istiyorsanız bunu deneyin kimyasallar daha da tahriş ediyor ben kimyasal hiç bir ürün kullanmıyorum cildime krem maske gibi
Çapul çapul çapul da:)
Kayıtlı Üye
ben de Türk kahvesi+zeytinyağı yapıyorum,bastırmadan yüzüme sürüyorum çok bekletmeden ılık suyla yıkıyorum.
hem temizleniyo hem nemleniyo yüzüm.