Evde kocaman arı!! Acil

snsnmdvl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
658
629
29
Evde yatak odasına arı girmiş kapıyı kapattım ama ne yapabilirim, lambaya konmuş camdaki küçük havalandirma deliğinden girmiş. Yani kendi kendine çıkması da imkansız gibi. Acil bi öneri sunun yerini kaybedersem odaya bidaha girebilirmiyim emin değilim.

Arıya sineklikle bi kere vurdum ama korkudan yavaş vurdum şimdi nerde oldugunu da bilmiyorum

Ohh hallettim. Hamamböceği spreyini koklayınca saniyede bayıldı. kimse yazmayınca giriş gelişme sonuç gibi açıklamalı konu oldu

Sen yine de dışarı at, sadece sersemlemiş olabilir.
Bunu okuyunca delirdim. Gittim çöpünn üstünde bacaklari oynuyordu çöpü direk apartmana koydum iş benden çıktı artık. Kalpten gidiyordum. Sen olmasan ikinci vakayı atlatamazdım. Çok teşekkürler~

Dönüp dolaşıp ışığa konuyordu. Allah rahmet eylesin korkmasam havluyu atip salardim da. Iki harekete gözlerimi kapatiyorum otomatik
Loş ışığa geliyor arılar, çekiyor onları. Bir sabah camı açtım dışarı tam aydınlanmadığı için ışığında açtım, eve bir anda dört tane arı girdi düşünebiliyor musunuz? Aklımı kaybedecektim, ben de çok korkarım. Işık açmayın camla birlikte.

Öldürmeyin ben buna karşıyım sizi bilemem örümcek bereket arı şanstır benim kafa böyle ben kötü şans getirdiğine inanırım bize zarar vermeyen bir canlıyı sırf korkuyoruz diye öldürmenin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…