How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Evde Kendi Kendine Konuşmak ve Video Çekmek

lailerra

♥♡♥♡♥♡♥♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
475
464
33
Şimdi diyeceksiniz ki yine noooldu yeteeeer akjdsj valla önemli bir konu değil baştan söyleyeyim
Ben kendi kendime felsefe hayatla alakalı konular hakkında video çekmeyi çok seviyorum. Bu videoları da hiçbir yerde yayınlamıyorum. Bir arkadaşım olsaydı onunla konuşurdum ama böylesi daha zevkli. Bu arada inanılmaz kısık sesle konuşuyorum çünkü annem kapımı dinliyor.

Bugün de başımıza gelen olaylar, verdiğimiz tepkiler ve bunun psikolojik nedenleri hakkında video çekiyordum. Annem yine kapımı dinlemiş. "Yine aynı şeyler olsa" olan cümlemi "Yine aynı şeyler olacak" olarak anlamış. Küüüt diye girdi içeri. Sen niye kendi kendine konuşuyorsun diyor :D

Ağız tadıyla kendi kendime de konuşamıyorum ya :D Sadede gelelim. Olaylar hep böyle bizim evde. Sizce üniversitede yurtta mı kalayım yoksa annemle kalıp bak....öy hastanesine yatay geçiş mi yapayım? :D

Yurtta tek başiniza kalmayacaksaniz kendi kendinize konuşmanizi anneniz disindaki insanlar da cok normal karşilamayabilir.

Ben de kendi zihnimde dusuncelere dalarim, hayal kurarim ama disardan duyulmak zorunda değil. 😁 Cunku rahatsiz edici bir şey.

Kapı dinlemek normal bir şey değil, basit tepki vermeyin. Benim annem coook uzun zamandır, belki ergenlikten beri odamı toplamaya bile gelmez odama,izin vermem. Çünkü orada burada notlarım, özelim,bilmemneyim var yani. Odama ben yokken girilmesinden bile hoşlanmam. Kaldı ki kapı dinlemek...
İmkanın varsa tabii ki şehir dışında oku,böyle saygısızlığa maruz kalmazsın ..bu arada ben hep aynayla ingilizce konusurum,olası sohbetler ederim. Bence gayet guzel bir aktivite

Yurtta tek başiniza kalmayacaksaniz kendi kendinize konuşmanizi anneniz disindaki insanlar da cok normal karşilamayabilir.

Ben de kendi zihnimde dusuncelere dalarim, hayal kurarim ama disardan duyulmak zorunda değil. 😁 Cunku rahatsiz edici bir şey.
Kısık sesle konuşuyorum bangır bangır konuşmuyorum tabiiki. Kapım kapalı. Annem kulağını dayamasa duyamaz...
Herkes ara ara kendi kendine konuşur bence.
Anormal bir durum yok.
Bence de öyle
Kapı dinlemek normal bir şey değil, basit tepki vermeyin. Benim annem coook uzun zamandır, belki ergenlikten beri odamı toplamaya bile gelmez odama,izin vermem. Çünkü orada burada notlarım, özelim,bilmemneyim var yani. Odama ben yokken girilmesinden bile hoşlanmam. Kaldı ki kapı dinlemek...
İmkanın varsa tabii ki şehir dışında oku,böyle saygısızlığa maruz kalmazsın ..bu arada ben hep aynayla ingilizce konusurum,olası sohbetler ederim. Bence gayet guzel bir aktivite
Bence de. Ben de zevk alıyorum

Video çekiyorum deseniz anneni anlamaz mı?

Anneni de bir kaç kez sohbete kat. Muhtemelen daha sonra sıkılacaktır. Kısık sesle değil normal bir sesle video çek. Böylece annen gizli veya duymaması gereken bir şey olmadığını anlayıp seni dinlemekten vazgeçecektir.

Şimdi diyeceksiniz ki yine noooldu yeteeeer akjdsj valla önemli bir konu değil baştan söyleyeyim
Ben kendi kendime felsefe hayatla alakalı konular hakkında video çekmeyi çok seviyorum. Bu videoları da hiçbir yerde yayınlamıyorum. Bir arkadaşım olsaydı onunla konuşurdum ama böylesi daha zevkli. Bu arada inanılmaz kısık sesle konuşuyorum çünkü annem kapımı dinliyor.

Bugün de başımıza gelen olaylar, verdiğimiz tepkiler ve bunun psikolojik nedenleri hakkında video çekiyordum. Annem yine kapımı dinlemiş. "Yine aynı şeyler olsa" olan cümlemi "Yine aynı şeyler olacak" olarak anlamış. Küüüt diye girdi içeri. Sen niye kendi kendine konuşuyorsun diyor :KK70:

Ağız tadıyla kendi kendime de konuşamıyorum ya :KK70: Sadede gelelim. Olaylar hep böyle bizim evde. Sizce üniversitede yurtta mı kalayım yoksa annemle kalıp bak....öy hastanesine yatay geçiş mi yapayım? :KK70:
Bana pek normal gelmediniz 🙄

Bugün de başımıza gelen olaylar, verdiğimiz tepkiler ve bunun psikolojik nedenleri hakkında video çekiyordum. Annem yine kapımı dinlemiş. "Yine aynı şeyler olsa" olan cümlemi "Yine aynı şeyler olacak" olarak anlamış. Küüüt diye girdi içeri. Sen niye kendi kendine konuşuyorsun diyor :KK70:

Ağız tadıyla kendi kendime de konuşamıyorum ya :KK70: Sadede gelelim. Olaylar hep böyle bizim evde. Sizce üniversitede yurtta mı kalayım yoksa annemle kalıp bak....öy hastanesine yatay geçiş mi yapayım? :KK70:
ya çok güzel ve eğlenceli bir şey bu, annenize de söyleyin sesli günlük tutuyorum ileride anı olsun diye falan deseniz? artık teknoloji gelişti bu şekilde daha kolay olur dersiniz.. devam edin bence, hatta yüzünüzün görünmediği videoları youtube kanalı açarak yükleyebilirsiniz :)

Back