Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Evde kendi imkanlarımla hazırladığım krem

ayakkabidelisiii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
36
13
Ben burda okuduklarımla ve internette araştırdıklarımla bi krem hazırladım kendimce.
Öncelikle biliyoruz ki çörekotu yağı, tarçın yağı, kakao yağı, kara üzüm çekirdeği yağı göğüslere dolgunluk sağlıyor.
Benim elimde kakao yağı olmadığı için kremimi kakaolu seçtim. Yağlı veya yağsız farketmez herhangi bi kakaolu vücut kremi olabilir.

Çörekotu yağını tarçın yağını kara üzüm çekirdeği yağını göz kararı kremin içine koydum. İlk bir ay boyunca her akşam bu kremle göğüslerime masaj yaptım ve sonuç 3 cmlik büyüme ! İkinci ay o kadar titiz devam edemedim ama 2 ay sonunda da yaklaşık 2 cmlik bi fark vardı.

Bi ayda 2 beden falan beklemeyin arkadaşlar. Ben bu sonucu beğendiğim için sizinle paylaşıyorm benim göğüslerim çok ufak olduğu için o 2-3 cm bile çok farkedildi. Bugün kremim bitti ve yenisini hazırladım bu sefer içine toz tarçın da ekledim. Şimdilik herhangi bi alerji yada kaşıntı kızarıklık gibi bi sorunla karşılaşmadm. Ama cildi hassas olanlar tarçını eklemesinler.

Ben bu kremi aralıktan beri kullanıyorum. Hergün olmasa da her banyodan sonra masajla sürüyorum. Bi yerden sonra büyüme duruyo ve dolgunluk kazandırıyo göğüslere. Şuan sütyenimin içinde dolu dolu gözükmesi bile benim için yeterli :)

evde kalanlara kendi ellerimle hazırladığım krem diye okudum sanırım uyku vaktim gelmiş :KK45:

cup olarak bilmiyorum ama şöyle söyleyebilirm önceden 70 beden bile boş kalıyodu şimdi 75 dolu dolu oluyo 70 beden küçük geliyo
aslında cup önemli.
yani mezurayla meme altınızdan bir de meme ucundan ölçüyorsunuz aradaki fark cup u veriyor.
http://www.icgiyimburda.com/sutyen-beden-olcusu-hesaplama.html örnek..
benim cup b ama bir c ye hayır demem :KK70: ama bu türşeyler bıraktıktan sonra eski halini alıyormuş sanırım, umarım sizde olmaz..

aslında cup önemli.
yani mezurayla meme altınızdan bir de meme ucundan ölçüyorsunuz aradaki fark cup u veriyor.
http://www.icgiyimburda.com/sutyen-beden-olcusu-hesaplama.html örnek..
benim cup b ama bir c ye hayır demem :KK70: ama bu türşeyler bıraktıktan sonra eski halini alıyormuş sanırım, umarım sizde olmaz..

düzenli olarak ölçüm yaptığım zamanlardaki ölçülerimle şimdi hesapladım da a dan b ye çıkarmışım ilk zamanlar 6yken sonradan 10 santime çıkmış fark. diyorum ya önceden baya bi küçüktü çünkü :KK70: belki şuan cup c bile olabilir bayadır bakmıyorum ölçülerime çünkü :)

X