Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende catliyom burda.. 2saatim kaldi
Cok bilgilendirdiniz beni øptum nanaklarinizdan ikinizinde=)
hersey yolunda tesekkurler.. Evet dita cok yardimci oldu, nevbaharda øyle.
Øyle iyiki kadife ile aramiz, cok seviyorum onu, 4gunde insan alisirmi bi kediye, fena alistim.
hemde nasıl. alışır ve ayrılmak zorunda kalırsan çok üzülürsün.tüm sevgini ver benim yerime de öp olur mu:)
Insallah ayrilmak zorunda kalmam, bak yazarken bile icim bi tuhaf oluyo ya =( Øpecem yerine canim=)
evet kadifem=) Hep bøyle ipleri kendine dolar dolar yuvarlanir iste askim o benim askiiim, ya birde cicegime atliyo, agica benzer bi cicegim var evde, tirmaniyo ona,kumunda durmayi seviyo, izin vermelimiyim buna?
dita harikasın.yıllardır kedileri sokaktan kurtarıp annelik yapmış biri olarak harika bilgiler verdiğini söylemek istedim.
arkadaşım yardımcı olabilir miyim diye baktım ama dita burdayken bana söyleyecek bir söz kalmadı.umarım herşey yolunda gider.
hersey yolunda tesekkurler.. Evet dita cok yardimci oldu, nevbaharda øyle.
Øyle iyiki kadife ile aramiz, cok seviyorum onu, 4gunde insan alisirmi bi kediye, fena alistim.
kedıleri seviyorum ama evde bakmayı sevmıyorumarkadaslar. cunku tuylerı çok dökülüyor.benıim alerjim var tuylere karsı bahçemiz olsaydı bakardım gel pisi pisi derdım.
evet kadifem=) Hep bøyle ipleri kendine dolar dolar yuvarlanir iste askim o benim askiiim, ya birde cicegime atliyo, agica benzer bi cicegim var evde, tirmaniyo ona,kumunda durmayi seviyo, izin vermelimiyim buna?
alışır tabi 4 günde...belki duymuşunuzdur evimde cumartesi sabaha karşı yangın çıktı...kıl payı büyük bi tesadüf eseri kurtulduk...ben itfaiye evimi söndürmeye çalışlırken herşeyi unuttum kedilerim içerde kurtarın onları diye paraladım resmen kendimi...
neyseki benden yaklaşık 5 dakika sonra kedişlerimi çıkardılar sagsaglim...
evim harabeye döndüügü ev denecek hali kalmadıgı için kardeşimde kalıyoruz 5 gündür..kardeşimde aksi gibi kedileri hiç sevmez ve bana hep kızar...
şimdi abla evin tamiratı bitince kediler gidecek biz napacaz çok alıştık diyor
:1hug::1hug: