Evde kedi olur mu ya:(

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya :(
Okadar istiyorki off..

ben hayvanları severim çocuklarda istiyor ama zaten yoğunum çocuklarla zor ilgileniyorum kedinin sorumluluğunu alamam
kılı tüyü çok oluyor kedinin diye biliyorum

Kedi en temiz hayvanlardan biridir. Yemini, suyunu, kumunu bırakırsınız o kendi kendini idare eder. Sadece tüy bırakır. Koku falan da yapmaz. Koltuklarınızın üzerine örtü sererseniz tüy sorununuzu bir nebze azaltmış olursunuz.

Oğlunuzun hayvan sevgisini öğrenmesine değer. Ben besliyorum, ne koku ne pisliği var. Ailemizin bir parçası ponçiğim:KK200:

Ay kedi olmaz mi yaaaa:)
Hemde oyle guzel olur ki.. Ben kedileri severdim ama hani ole uzaktan severdim suan tam bir kedi manyagi oldum..
Kedim var benimde asigim ona
Evet zor
Evet eger hastalanirsa masrafi cok
Ama severseniz hic biri gozunuze gorunmuyor inanin
Evin enerjisini havasini degistiriyor
Ama cok ii dusunun tuyleri evet mevsimsel olarak dökülüyor..
Hani sonra zorluklarini gorunce bakamiyorum yapamıyorum deyip sokaga atan veya bi sekilde elinden cikarmaya calisan insan cok..(sizde boyke yaparsınız demiyorum ornek olarak verdim)
Ama keske evim uygun olasa da bir deil 5 kedi daha beslesem
Koku olayina gelince kumunu banyoda bi yere koyarsiniz gunluk olarakta temizlerseniz bir sorun olmaz..

He birde kedi erkek olursa kizginlik döneminde eve koku birakabiliyor onuda kisirlastirarak cozebiliyorsunu

Lütfen siz evcil almayın.
Düzgün bakıldığı takdirde evcil hayvanlar kokmaz. Ama ben sanmıyorum ki siz düzgün bakasınız.
"evde kedi mi olur" diyen birisinden beklenecek performans bellidir.
Yazayım da tamamen aklınızdan silin.
Düzgün mamalar pahalı, veterinerde aşıları ücretli, kedi kumu var, tırmalama tahtaları var, tırmalama tahtası olmazsa eşyaları tırmalayabilir. Cayın siz bu işten.

Ne kokması Allah aşkına 4 senedir evimde kedim var bir kere bile koktuğunu bilmem,sadece 1 kere yıkandı ama hergün saatlerce yalanır temizlenir,dilindeki antibakteriyel salgı sayesinde günümüzdeki bir çok insandan çok çok daha temiz inanın
6 aylık bir kızım var aşık Tarçına kimseye gülmediği kadar tarçına gülücükler saçıyor (gerçi tarçın kızımı hiç umursamıyor doğduğundan beri yanından geçmedi odada diğer taraftan dolanıyor) çocukların evcil hayvanla büyümesi güzeldir hemde dünyanın en masum,en candan,en vefalı canlılarıdır hayvanlar sezeryan ameliyatımdan sonra 10 gün boyunca ben uzanır uzanmaz karnımın üstünde yattı kedim acımı anlarcasına bence izin verin mahrum etmeyin çocuğunuzu hatvan sevgisinden

evde beslenebilcek en tatliş hayvandır kendisi. ve en temizi tabi ki.
kıl problemi illaki olur ama süpürgeniz iyiyse sıkıntı olmaz.
ayrıca çocuğunuz da hayvan sevgisiyle büyümüş olur. inanın eve aldıktan sonra ailenizin bir bireyi olacak ve siz de çok seveceksiniz.
Sizden tek ricam satın almayın , sahiplenin

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya :KK43:
Okadar istiyorki off..
Temiz bakarsanız asla kokmaz, aşılarını tam yaptırır, tuvaletini yaptığı kumu sık sık değiştirirseniz hem sağlık açısından korkmanıza hemde hijyen konusunda endişe etmenize gerek olmaz, tabii her evcil bir sorumluluktur, bu sorumluluğu alacaklar mı? Kedi hastalandığında, şehir dışına çıkmanız gerektiğinde, günlük bakımında gerekeni yapacaklarına dair kendilerine güveniyorlar mı?
Bugün aldım yarın sıkıldım bıraktım olmaz, hayvan bu, onunda insanlar gibi ihtiyaçları var.

Kızlar oğlum ve babası eve kedi istiyor. Ben de evde sevmem hayvan. Varmı evde kedisi olan sizler aklıma geldiniz. Kokmazmi bu hayvan ya :KK43:
Okadar istiyorki off..

Bizim var. Ve evet evde kedi olur. Kokmaz. Yıkama asla gerekmez. Kendi kendini yalayarak temizler. Dilinde değme temizlik malzemesine taş çıkartan bir özellik var. Kakasını çişini kesinlikle kuma yapar. Mükemmel ötesi olağanüstü bir yaratıktır.

Bizim de iki miniğimiz var ne kokusu oluyor ne de bize zahmeti.
Kediler köpeklerden farklı olarak tuvalet eğitimini doğrudan alabiliyor yani biz mesela hiç uğraşmadık kumunu bıraktık ve o asla evin başka bir yerine tuvaletini yapmadı.

Benm kopüşüm var gayette zevkli bakması beslemesi benm annemde siz gbydi hiç sevmezdi aglardı herayı gorunce smdi kucagndan indrmez 3 cocugum var der o derecede sevyo evlndm geldm hala annmde ama su da var 2 gun sonraa sokaga atcaksanız hiç almayın onunda canı var yasama hakkı var ii dusunun

evine göre değişir çocuğu heves etti diye garibanımı alıp aman bu çok tüylüymüş (sanki kendi saç dökmüyor), aman bu sürekli bakım istiyormuş ( buzdolabını açıp yemek hazırlayamaz, kumunu siz temizleyeceksiniz, tüylerini taramazsanız dökülür), aman her yeri tırmaladı (tırmalama tahtası alıp, düzenli olarak tırnaklarını keseceksiniz), aman bakımı çok pahalıymış (aşılarını düzenli yaptırmanız gerek hem kendiniz hem kedi için, kaliteli mama sağlıklı ve tüy dökmeyen kedidir ayrıca) gibi gibi sebeplerle atıcaksanız almayın bir zahmet. ama kediler kokmaz kokan şeylerden de rahatsız olurlar.

Bizim var. Ve evet evde kedi olur. Kokmaz. Yıkama asla gerekmez. Kendi kendini yalayarak temizler. Dilinde değme temizlik malzemesine taş çıkartan bir özellik var. Kakasını çişini kesinlikle kuma yapar. Mükemmel ötesi olağanüstü bir yaratıktır.
Biraz rahatladım

Back
X