Evde is yapmak

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.489
12.497
208
30
Istanbul
Merhaba konuyu nereye acacagimi bilemedim konumun olmasi gereken yere tasinmasini rica ederim

Evet basliktanda oldugu gibi evde is imkani boyle evde posetleme,nikah sekeri vesayri yapip para kazanan varmi arkadaslar guvenilir.
Bende evde is yapip bi miktar kazanmak istiyorum. Daha once yapip hatta hala devam eden varsa bana aciklayarak yardimci olabilirlermi. kendime ugras ariyorum bana yardimci olan arkadaslar icin tesekkur ederim simdiden

gelinlik tül işlemesi yapıyorlar bir danışın...elinizden geliyorsa...

Tesekkur ederim ben hic yapmadim pek bilgimde yok netten arastidigim kadari ile biliyorum nasil nerden alip yapacagim nere verecegim bilmiyorum

Öncelikle bir instagram hesabı açın. Arama kutucugundan keçe, nikah şekeri vs gibi kelimelerle neler yapıldığını görür, fikir edinirsiniz. Aklınıza yatan olursa malzemelerinizi internetten ya da mağazalardan temin edersiniz. Sonra instagram hesabınıza yaptığınız ürünlerin fotoğrafını ekler ve satış yaptığınızı belirtirsiniz. Muhtemelen satışlar su sekilde oluyordur; paralar hesaba havale ediliyordur, satıcılar da kargoluyordur.

Böyle bir işe girişecekseniz, ilk aşamada az malzeme satın alıp talep durumlarını izlemenizi tavsiye ederim. Satış talebi çok olursa çeşit ve miktarı arttırırsınız.

Bu arada bu işlerden güzel para kazananlar olduğunu tahmin ediyorum. Özellikle kanevice pano ya da örtü, penye ipten sepet, keçeden bebek hediyelikleri gibi şeyler alıcı buluyor gördüğüm kadarıyla.

Tesekkur ederim

Valla doğru milyonlarca hesap var bu işleri yapan.. Çatır çatır kazanıyolar da ama işte para ile takipçi alıp satışları kolaylaştırıyolar. Güvenilir olmak önemli. Yasal sayfa olmalı.
Evde yapıp ailenize yaptıklarınızdan bahsedin. Ben bi ara sepet yapmıştım kapı süsü yaptım. Çevremden sipariş veren oldu. Ama sıkıldım. Aynı şeyi devamlı yapınca bunalıyorum. İşe girseniz olmaz mı?

Bebegim var ise giremem esimde calistirmaz zaten :)

Evde paketleme isi yapan varmi acaba istanbul pendikte onerebileceginiz

Rızkın %99 ticarettedir. El emeği satmak evet güzel ama beceri ister,el çabukluğu ister. En mantıklısı alıp satmaktır. Çanta,eşarp,yemeni,çamaşır, bence en iyisi de bebek kıyafetleri,gereçleri. Vardır ilinizde toptancı. Gidin alın bi kaç örnek. Foto çekip koyun. Ordan satışını yapın. İnstagramda takipçinizinde çok olması lazım. Burda da doğum yapan,bebek bekleyen hanımların forumları var. Oraya da girip takip edin deyiverin. Yasak mı bilmiyorum. Bi süre sonra insanların güvenini kazandıkça müşteri sayınız artacaktır. Allah hayırlı kazançlar versin.

Network isine girebilirsiniz netten arastirin isterseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…