Kime danisacagimgelinlik tül işlemesi yapıyorlar bir danışın...elinizden geliyorsa...
Instgrm hesabim yok sosyal medya kullanmiyorum burasi haric.İnstagramda hesap açın yaptığınız ürünleri koyun. Fiyatlar için DM den yazın diyin
El beceriniz ve yaratıcı kabiliyetiniz varsa işi götürürsünüz.
Tesekkur ederimÖncelikle bir instagram hesabı açın. Arama kutucugundan keçe, nikah şekeri vs gibi kelimelerle neler yapıldığını görür, fikir edinirsiniz. Aklınıza yatan olursa malzemelerinizi internetten ya da mağazalardan temin edersiniz. Sonra instagram hesabınıza yaptığınız ürünlerin fotoğrafını ekler ve satış yaptığınızı belirtirsiniz. Muhtemelen satışlar su sekilde oluyordur; paralar hesaba havale ediliyordur, satıcılar da kargoluyordur.
Böyle bir işe girişecekseniz, ilk aşamada az malzeme satın alıp talep durumlarını izlemenizi tavsiye ederim. Satış talebi çok olursa çeşit ve miktarı arttırırsınız.
Bu arada bu işlerden güzel para kazananlar olduğunu tahmin ediyorum. Özellikle kanevice pano ya da örtü, penye ipten sepet, keçeden bebek hediyelikleri gibi şeyler alıcı buluyor gördüğüm kadarıyla.
O zaman bir hesap açInstgrm hesabim yok sosyal medya kullanmiyorum burasi haric.
Bebegim var ise giremem esimde calistirmaz zaten :)Valla doğru milyonlarca hesap var bu işleri yapan.. Çatır çatır kazanıyolar da ama işte para ile takipçi alıp satışları kolaylaştırıyolar. Güvenilir olmak önemli. Yasal sayfa olmalı.
Evde yapıp ailenize yaptıklarınızdan bahsedin. Ben bi ara sepet yapmıştım kapı süsü yaptım. Çevremden sipariş veren oldu. Ama sıkıldım. Aynı şeyi devamlı yapınca bunalıyorum. İşe girseniz olmaz mı?
Tesekkur ederim bakacagimNetwork isine girebilirsiniz netten arastirin isterseniz..
Siz yaptinizmi nasil oluyorNetwork isine girebilirsiniz netten arastirin isterseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?