• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde iş yaparak para kazanma ..

Benim ablam abiye üzerine boncuk işlemeleri yapan bir yerde çalışıyordu eskiden.
Evlere iş de dağıtıyorlardı.
Bize de getirirdi parası iyi olan işlerden, yapmışlığım var o yüzden.

Neyi öğrenmek istiyorsun mesela? İşin zorluğunu falan mı?

Benim ablam abiye üzerine boncuk işlemeleri yapan bir yerde çalışıyordu eskiden.
Evlere iş de dağıtıyorlardı.
Bize de getirirdi parası iyi olan işlerden, yapmışlığım var o yüzden.

Neyi öğrenmek istiyorsun mesela? İşin zorluğunu falan mı?
Yani zorlugu kolayligi nasil? benim elim yatkindir bu islere zaten tekstil mezunuyum, mesela parasi nasil? ben bir gelinlik 70/80 bazen 40/50 diye duydum ama isin zorluguna isciligine gore 300 veren yerler varmis

Yani zorlugu kolayligi nasil? benim elim yatkindir bu islere zaten tekstil mezunuyum, mesela parasi nasil? ben bir gelinlik 70/80 bazen 40/50 diye duydum ama isin zorluguna isciligine gore 300 veren yerler varmis
Duvak abiyede yapiliyormus tabi gelinlik dikilen yerde abiyede varsa Verirler sen ne zaman yaptin nerede oturuyorsun sehir yani

Duvak abiyede yapiliyormus tabi gelinlik dikilen yerde abiyede varsa Verirler sen ne zaman yaptin nerede oturuyorsun sehir yani

İstanbul'da yapmıştım.
Parası iş veren yere göre değişir.
Kimi iş kolay olmasına rağmen parası iyi olurdu.
Kimi iş saatlerce elinde kalırdı çok zor olmasına rağmen parası azdı.
İş veren firmanın elinin açıklığına bağlı durum bu yani.

Evde yapılan iş sonuçta. Sana şu güne kadar bitir diye süre veriyor ister gündüz yap ister gece.
Ev işini bitir al eline. Vakit konusunda özgür olman güzel.

Ama boncuk ince iş ve gözü yorar. Aynı zamanda boncuklar ister istemez dökülüyor.
Ev çabuk batıyor.

Küçük kum boncuklu işler çok daha zor olur ama inci, taş gibi işlemeler daha kolaydır.
Hem çabuk biter, hem gözün çabuk yorulmaz.

Yapa yapa kolay işi, zor işi çözüp tercihlerini ondan yana yaparsın zaten..

İstanbul'da yapmıştım.
Parası iş veren yere göre değişir.
Kimi iş kolay olmasına rağmen parası iyi olurdu.
Kimi iş saatlerce elinde kalırdı çok zor olmasına rağmen parası azdı.
İş veren firmanın elinin açıklığına bağlı durum bu yani.

Evde yapılan iş sonuçta. Sana şu güne kadar bitir diye süre veriyor ister gündüz yap ister gece.
Ev işini bitir al eline. Vakit konusunda özgür olman güzel.

Ama boncuk ince iş ve gözü yorar. Aynı zamanda boncuklar ister istemez dökülüyor.
Ev çabuk batıyor.

Küçük kum boncuklu işler çok daha zor olur ama inci, taş gibi işlemeler daha kolaydır.
Hem çabuk biter, hem gözün çabuk yorulmaz.

Yapa yapa kolay işi, zor işi çözüp tercihlerini ondan yana yaparsın zaten..
Dogru diyorsun bakalim deniyecegiz bir yer bulursak

Back