• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde iş imkanları

• Konu Sahibi Konu Sahibi adnuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

adnuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
77
0
36
İstanbul
slm kızlar evde iş yapıormusunuzz eşime maddi yönden nasıl destek olabilirimm dısarıda calısamıyorum bebeğimmm var ne yapmalıyım sizceee :32:

tanıdığım bazı bayanlar evde perde için süs, otellere bileklik yapıyorlar. az çok birşeyler kazanıyorlar. tabii araştırırsanız daha fazla da para kazanabilirsiniz.

arastırıyorum ama bulamıyorummm ki daha cok gencim birseyler elimden geliorken yapmak istiyorumm

internetten araştır. ama güvenmediğin emin olamadığı işlere de girme bence. çevrende sana yardım edebilecek kimse yok mu?

merhaba kızlar yorumlardn anladıgım kadarıyla hepimiz aynı dertten yakınıyoruz evimizde para kazanmak istiyoruz evde yazı yazarak para kazanıyorum dilerseniz sizde .... bu adresten basvuru yapıp makale yazabilrsnz umarım size de az da olsa yardımcı olur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandir bende bu konuda arastirma yaptim ne yapabilirim diye anket siteleri su bu derken hicbiri mantikli gelmedi uzun zaman harcayacagin ama neticesinde bir para kazanamayacagin isler.Sonunda oriflame tekrar kayit oldum.Kendimi yipratmadan yapiyorum.Benimde oyle cok cevrem yok ama kizkardesim kuzenlerim yengemler felan derken azdan coktan kazaniyorum cok sukur..YApabilirsen bunu dene derim etrafinda bi isi yapan varsa yardimci olacaktir yoksa ben seve seve yardimci olurum.ek is icin cok araştırdı m bimiyorum o duyguyu birseyleri yapmak isteyip de firsat bulamamak kotu bir şey

Offff ayni dertten muzdaribim 5 tlyw bile ihtiyacim var evden tek basima neler yapanilirimki makale yazmk nasil deneyen varmi

Back