• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde iş imkanı ümraniye ve çevresi

bir foruma daha yazdım sizde göz atın bu sitede bir iş bulduk 2 arkadaşım ile. Ama 1 arkadaşım hala bulamadı. umarım bulursunuz sizde. ek gelir olmadan olmuyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bir foruma daha yazdım sizde göz atın bu sitede bir iş bulduk 2 arkadaşım ile. Ama 1 arkadaşım hala bulamadı. umarım bulursunuz sizde. ek gelir olmadan olmuyor :)

Güvenilir degilmi yorum yazdım bakalım ne zaman dönerler acaba

Hayal hanım merhabalar ben umranıye tantavi de oturuyorum ve ev hanımıyım sizede uygunsa eger bende evde bu tur is yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.?

Merhaba arkadaslar iş kurdeleden fiyonk yapımı kolay ve seri işleyen bir iş 1000 adet 6 tldir.İş sürekli iştir.4000-5000 adet günlük yapanlar var elinizin hızına göre. ümraniye den alınıyor işler cumadan cumaya teslim ediliyor aklıma gelenleri yazdım sorusu olana yardımcı olabilirim örnek resmide koyucam en kısa zamanda

not: evdeki herkesin becerebilceği bir iş :) eşiyle yapanlar var :KK66:
Merhabalar bende yapmak istiyorum lütfen banada yardım edin acil işe ihtiyacım var video yada resim atarmisiniz nasıl yapılıyor eşimden ayrıldım 3tane küçük çocuğum var evim kira fatura gıda çocukların ihtiyacı kısacası acil işe ihtiyacım var lütfen rica ediyorum yardım edin

Merhaba arkadaslar iş kurdeleden fiyonk yapımı kolay ve seri işleyen bir iş 1000 adet 6 tldir.İş sürekli iştir.4000-5000 adet günlük yapanlar var elinizin hızına göre. ümraniye den alınıyor işler cumadan cumaya teslim ediliyor aklıma gelenleri yazdım sorusu olana yardımcı olabilirim örnek resmide koyucam en kısa zamanda

not: evdeki herkesin becerebilceği bir iş :) eşiyle yapanlar var :KK66:
Ümraniye de oturuyorum acil işe ihtiyacım var küçük çocuklarım var eşimden ayrıldım evim kira lütfen rica ediyorum bana yardımcı olun evde paketleme işi veren yada bilen lütfen bana yardım edin acil işe ihtiyacım var bana bu numaradan ulaşabilirsiniz ...

Ümraniye de oturuyorum acil işe ihtiyacım var küçük çocuklarım var eşimden ayrıldım evim kira lütfen rica ediyorum bana yardımcı olun evde paketleme işi veren yada bilen lütfen bana yardım edin acil işe ihtiyacım var bana bu numaradan ulaşabilirsiniz ...
Telefon numaranızı özelden yazsaydınız keşke. Burdan herkes görebilir

Back