merhaba kız kardeşim atakent ümraniyede ikamet ediyor.acil evde yapılabilecek bir işe ihtiyacı var.bir arkadaşı ile birlikte bu işi yapabilir.görüşmek isterseniz 05414251975(aylin doğaç) teşekkürlermerhaba arkadaslar iş kurdeleden fiyonk yapımı kolay ve seri işleyen bir iş 1000 adet 6 tldir.iş sürekli iştir.4000-5000 adet günlük yapanlar var elinizin hızına göre. ümraniye den alınıyor işler cumadan cumaya teslim ediliyor aklıma gelenleri yazdım sorusu olana yardımcı olabilirim örnek resmide koyucam en kısa zamanda
not: Evdeki herkesin becerebilceği bir iş :) eşiyle yapanlar var
canım ben dudullu esenkentte oturuyorum ve elim böyle işlere çok yatkındır ve gerçekten olursa çok makbule geçer numaram 5414591992 ulaşırsan çok sevinirim hatta bu civarda bu işi yapacak bir çok kişi bulabilirsin...Merhaba arkadaslar iş kurdeleden fiyonk yapımı kolay ve seri işleyen bir iş 1000 adet 6 tldir.İş sürekli iştir.4000-5000 adet günlük yapanlar var elinizin hızına göre. ümraniye den alınıyor işler cumadan cumaya teslim ediliyor aklıcanım benimde evde yapabileceğim bir işe çok ihtiyadma gelenleri yazdım sorusu olana yardımcı olabilirim örnek resmide koyucam en kısa zamanda
not: evdeki herkesin becerebilceği bir iş :) eşiyle yapanlar var
benimde ek işe ihtiyacım var daha önce takı yapıyodum bana dönüş yaparsanız sevinirim ismim nuray mail adresim nuraycnsz@Outlook.comMerhaba arkadaslar iş kurdeleden fiyonk yapımı kolay ve seri işleyen bir iş 1000 adet 6 tldir.İş sürekli iştir.4000-5000 adet günlük yapanlar var elinizin hızına göre. ümraniye den alınıyor işler cumadan cumaya teslim ediliyor aklıma gelenleri yazdım sorusu olana yardımcı olabilirim örnek resmide koyucam en kısa zamanda
Merhaba ben Ümraniye de ikamet ediyorum bu işe ihtiyacim var nasıl irtibat kurabilirizMerhaba arkadaslar iş kurdeleden fiyonk yapımı kolay ve seri işleyen bir iş 1000 adet 6 tldir.İş sürekli iştir.4000-5000 adet günlük yapanlar var elinizin hızına göre. ümraniye den alınıyor işler cumadan cumaya teslim ediliyor aklıma gelenleri yazdım sorusu olana yardımcı olabilirim örnek resmide koyucam en kısa zamanda
Merhaba ümraniye şerifalide oturuyorum. Evde 3 kişi yapabileceğimiz iş arıyoruz. İlgilenirseniz.Merhaba arkadaslar iş kurdeleden fiyonk yapımı kolay ve seri işleyen bir iş 1000 adet 6 tldir.İş sürekli iştir.4000-5000 adet günlük yapanlar var elinizin hızına göre. ümraniye den alınıyor işler cumadan cumaya teslim ediliyor aklıma gelenleri yazdım sorusu olana yardımcı olabilirim örnek resmide koyucam en kısa zamanda
Merhaba arkadaslar iş kurdeleden fiyonk yapımı kolay ve seri işleyen bir iş 1000 adet 6 tldir.İş sürekli iştir.4000-5000 adet günlük yapanlar var elinizin hızına göre. ümraniye den alınıyor işler cumadan cumaya teslim ediliyor aklıma gelenleri yazdım sorusu olana yardımcı olabilirim örnek resmide koyucam en kısa zamanda
Merhaba arkadaslar iş kurdeleden fiyonk yapımı kolay ve seri işleyen bir iş 1000 adet 6 tldir.İş sürekli iştir.4000-5000 adet günlük yapanlar var elinizin hızına göre. ümraniye den alınıyor işler cumadan cumaya teslim ediliyor aklıma gelenleri yazdım sorusu olana yardımcı olabilirim örnek resmide koyucam en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?