Evde iş imkanı ümraniye ve çevresi

hayal_aga

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
127
4
318
İstanbul
Merhaba arkadaslar iş kurdeleden fiyonk yapımı kolay ve seri işleyen bir iş 1000 adet 6 tldir.İş sürekli iştir.4000-5000 adet günlük yapanlar var elinizin hızına göre. ümraniye den alınıyor işler cumadan cumaya teslim ediliyor aklıma gelenleri yazdım sorusu olana yardımcı olabilirim örnek resmide koyucam en kısa zamanda

not: evdeki herkesin becerebilceği bir iş :) eşiyle yapanlar var

Son düzenleme:
ben Çekmeköydeyim.Topluca-10bin üzeri- almak istiyorum.Kendime güveniyorum doğrusu bu konuda.
Sizinle iletişime nasıl geçebilirim?Teşekkürler

gaziosmanpaşa cok uzak ümraniye ve cevresine yetişebiliyorum ama eğer siz gelmek isterseniz orası baska ama :) resimleri aksam 8 gibi yükleyebilicem

ben ümraniye tavukçuyolunda oturuyorum. ev hanımıyım. daha evvelden pul, boncuk işi de yaptım. boş durmayı sevmiyorum. örnek resmi ne zaman yayınlarsınız? sizinle iletişime nasıl geçebilirim?

merhaba kız kardeşim atakent ümraniyede ikamet ediyor.acil evde yapılabilecek bir işe ihtiyacı var.bir arkadaşı ile birlikte bu işi yapabilir.görüşmek isterseniz 05414251975(aylin doğaç) teşekkürler

canım ben dudullu esenkentte oturuyorum ve elim böyle işlere çok yatkındır ve gerçekten olursa çok makbule geçer numaram 5414591992 ulaşırsan çok sevinirim hatta bu civarda bu işi yapacak bir çok kişi bulabilirsin...

Merhaba,

Ben Adem Yavuz mh. duduluda oturuyorum. Daha önce benzer işler yapmıştım. Kurdele işi yapmak istiyorum. Görüşmek isterim. 5319233622 ararmısınız. yada iletişim bilgilerinizi verin ben arayayım. tşk.

merhaba bende çekmeköyde oturuyorum acaba hala devam ediyormu iş? resmini koyucam demişsiniz ama göremedim.. bende bu işi yapmak isterim

Arkadaşlar boşuna bu başlığa yazmayın bence.Çünkü bu arkadaş uzun zamandır aktif değil ve sanırım hiç bu foruma bakmıyor yani sorularınızı görmüyor. Umarım bir şekilde size ulaşır ..

benimde ek işe ihtiyacım var daha önce takı yapıyodum bana dönüş yaparsanız sevinirim ismim nuray mail adresim nuraycnsz@Outlook.com

Merhaba ben Ümraniye de ikamet ediyorum bu işe ihtiyacim var nasıl irtibat kurabiliriz

Merhaba ümraniye şerifalide oturuyorum. Evde 3 kişi yapabileceğimiz iş arıyoruz. İlgilenirseniz.

Merhaba bende kadikoy tarafında oturuyorum evde yapmak istediğim iş arıyordum banada yardımcı olabilirseniz sevinirim tesekkurler:)

Merhaba Ümraniye'de oturuyorum evde yapmak için iş arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba ümraniye çarşıda ikamet ediyorum daha önce bu tarz işler yaptım mümkünse denemek istiyorum

Bu iş halen devam ediyormu dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…