• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde is imkanı istiyorum

aras45

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
75
13
8
31
Slm arkadalsar bi oglum var ve is istiyrm tabiki evde yapabilcgm pratik kolay olsun yardimci olur musunuz

Slm arkadalsar bi oglum var ve is istiyrm tabiki evde yapabilcgm pratik kolay olsun yardimci olur musunuz

arkadaşım tabi Allah gönlüne göre versin de
hem evde olacak, hem pratik olacak, hem kolay olacak...sence biraz fazla iyimser değil misin?

İğne oyası dışında birşey gelmedi aklıma. Ama siz daha iyisini bulursanız, lütfen beni de etiketleyin. İmkan olsa ben de evimden çıkmicam bir süre.

Elim yatkin olsa keske yaprdm ama ne yazkki dgl sekerleme yapydm bulundgm ilce kucuk ve cok fazla sekerleme dukkani var ve evde is olmadi insanlar dukkanlardan begeniyo

Aslinda cocuk kiyafeti yada ev esyalari uygun fiyatta toptan bulabilsrm evde satmak istrm

Aslinda cocuk kiyafeti yada ev esyalari uygun fiyatta toptan bulabilsrm evde satmak istrm

kime satacaksın?
eğer tanımadığın insanlar evine gelecekse bu devirde hiç düşünme bence
yok tanıdıklara satacaksan, dikkatli ol, her defasında birşeyler göstermeye kalkarsan arkadaşların üzerlerinde baskı hisseder, bir süre sonra yalnız kalabilirsin

Yok net uzerunden

arkadaşım nasıl net üzerinden?
kendin elde üretip emek satmayacaksın ki
alım-satım yani ticaret yapacaksın
internet satış yasalarından haberin var mı? araştırdın mı? bence araştırmamışsın
ayrıca, LCW gibi hem ucuz hem çeşidi bol markalardan almak varken, %100 iade garantisi vs neden senden alsınlar?
bir eşofman altı yollayacaksın, kargo en ucuz şehir içi 5-6 tl bunu da maliyete koy, nasıl ucuza gelecek???

böyle bişey var mı bilmiyorum ama eğer poğaça kek börek tarzı şeyleri çok güzel yapabiliyorsan, bi pastaneye ya da kafeye gidip konuşabilirsin, evde yapıp onlara satmak için.. bazı pastanelerde kafelerde ev yapımı şeyler satıyolar belki onu yapan kadınlar bu şekilde çalışıyodur.

Cok samimi arkadasm var mutfak esyasi styo evden internet uzerine yurtdisina dahil stiyo cok iyide kazanyo bence sen fazla arastrmysn insanlar artik instagram uzerinden is yapio

Bulundugum ilce kucuk ve ia imkani az yani arastrdm ole bisryde kabul eden yok ne yazikki

Cok samimi arkadasm var mutfak esyasi styo evden internet uzerine yurtdisina dahil stiyo cok iyide kazanyo bence sen fazla arastrmysn insanlar artik instagram uzerinden is yapio

http://stilika.com/instagramdan-nasil-para-kazanirim-2/
okumanızı tavsiye ederim
ayrıca geçen sene yenilenen internet satış yasasını da okumanızı tavsiye ederim
ben size yardımcı olmak istemiştim fakat görüyorum ki yardıma ihtiyacınız yok

Benim 4 aylik bi oglusum ve 2,5 yasindada bi kizim var bende sizin gibi kendime ugras ariyordum lr diye bi firmayla tanistim duymussunuzdur belki bitkisel urunleri var parfum ve makyaj in yaninda bide her derde deva kremleri var sirkete is ortagi olup satis yapiyosunuz ben bebislerimle cok disarlara cikamiyorum ve netten satis yapiyorum baya faydasi oldu gelirimize uyelik ucreti yok aylik kotasi yok %40 kardan haric birde pirim yatiyo bankaya ayrinti isterseniz gorusebiliriz

Ben hala çok şaşırıyorum sosyal medyadan satış yapan insanlar nasıl alıcı bulabiliyor. Günümüz imkanları o kadar çokken nasıl güvenebiliyorlar?
Ben şahsen sitelerde bile bildiğim markalar dahi olsa almıyorum. Gidip mağazasından alıyorum her şeyi. İçim son derece rahat ediyor. Sahte mi bilmem ne mi derdim olmuyor.

İş konusunda yardımcı olabilirim dilersen mail adresini yazıp mesaj atabilirisin

Back