Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sana akşam mesaj attım ama sweet 74 gönderdiğini yazmamışım neyse istersen görüşelim iş hakkında canım bende arkadaş vesilesiyle girdim
çok güzel gidiyo
burdan önerilenler işler genelde amway, oriflame yada avon temsilciliği oluyor.evde boncuk dizme yada montaj falan gibi işler olsa bende girerim :)
burdan önerilenler işler genelde amway, oriflame yada avon temsilciliği oluyor.evde boncuk dizme yada montaj falan gibi işler olsa bende girerim :)
evt amway flan bende boncuk dizme flan olsa olcakda öbür işler boş
Öyle şeylerin temsilciliğini yapmak zor arkadaşlar ya bi kere bende denedim ama zor.. Bi kere kuvvetli bi çenen olması gerekiyo.Hadi oldu karşıdakine sattın.. Ürün gelir karşıdaki vazgeçer. alır kullanır geri getirir. parasını vermez. valla zor iş. çevremden hep tanık oluyorum gamyoncuiremsu
kızlar satıs ıcın cevre lazım ılk once alacak...bızlere uymuyor umarım uygun bıseyler olur yapıp garantı parayı almak lazım yoksa bosuna kurek sallamanın anlamı yok
işin ne olduğunu merak ettim. ben de büyük çocuklar gidince bebişle kalıyorum. istanbulda da yeniyim açıkçası hem bana meşgale ,hem de az da olsa bi gelir hiç fena lmyacak .belki bana da uyar . özelden bildirirsen sevinirim arkadaşım