• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde iş arıyorum

bana da evden yada iş yerimden yapabileceğim bişeyler öneriin yaa yetmiyo aldığımız.

canım sana akşam mesaj attım ama sweet 74 gönderdiğini yazmamışım neyse istersen görüşelim iş hakkında canım bende arkadaş vesilesiyle girdim
çok güzel gidiyo

işin ne olduğunu merak ettim. ben de büyük çocuklar gidince bebişle kalıyorum. istanbulda da yeniyim açıkçası hem bana meşgale ,hem de az da olsa bi gelir hiç fena lmyacak .belki bana da uyar . özelden bildirirsen sevinirim arkadaşım

bende çalışıyorum ama yetmiyor. birde şimdi ev yaptırıyoruz. bana da ek gelir sağlayacak bir iş lazım
bana da yardım edin lütttffffeeennnnn

bende yapmk ısterım ıssızım cunkı ama ıs cok zor aldıgın para az daha once denedım olmadı bıde parayı alamassam falan dıye bıldık bı yer olması lazım

burdan önerilenler işler genelde amway, oriflame yada avon temsilciliği oluyor.evde boncuk dizme yada montaj falan gibi işler olsa bende girerim :)

Öyle şeylerin temsilciliğini yapmak zor arkadaşlar ya bi kere bende denedim ama zor.. Bi kere kuvvetli bi çenen olması gerekiyo.Hadi oldu karşıdakine sattın.. Ürün gelir karşıdaki vazgeçer. alır kullanır geri getirir. parasını vermez. valla zor iş. çevremden hep tanık oluyorum gamyoncuiremsu

kızlar satıs ıcın cevre lazım ılk once alacak...bızlere uymuyor umarım uygun bıseyler olur yapıp garantı parayı almak lazım yoksa bosuna kurek sallamanın anlamı yok

burdan önerilenler işler genelde amway, oriflame yada avon temsilciliği oluyor.evde boncuk dizme yada montaj falan gibi işler olsa bende girerim :)

evt amway flan bende boncuk dizme flan olsa olcakda öbür işler boş

Öyle şeylerin temsilciliğini yapmak zor arkadaşlar ya bi kere bende denedim ama zor.. Bi kere kuvvetli bi çenen olması gerekiyo.Hadi oldu karşıdakine sattın.. Ürün gelir karşıdaki vazgeçer. alır kullanır geri getirir. parasını vermez. valla zor iş. çevremden hep tanık oluyorum gamyoncuiremsu

kızlar satıs ıcın cevre lazım ılk once alacak...bızlere uymuyor umarım uygun bıseyler olur yapıp garantı parayı almak lazım yoksa bosuna kurek sallamanın anlamı yok

Bu tip iş tekliflerine zaten izin vermiyoruz arkadaşlar..

Zincirleme büyüyen ve dispirütörlük gerektiren iş tekliflerinin sitemizde yapılması yasaktır..yerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/19176-bolum-icin-onemli.html

işin ne olduğunu merak ettim. ben de büyük çocuklar gidince bebişle kalıyorum. istanbulda da yeniyim açıkçası hem bana meşgale ,hem de az da olsa bi gelir hiç fena lmyacak .belki bana da uyar . özelden bildirirsen sevinirim arkadaşım

lütfen banada yardımcı olun cvp bekliorummmmm

Selam kızlar...Daha önceden çalışıyordum özel bir hastanede muhasebeci olarak ama kızım okul hayatına başlayınca ayrılmak zorunda kaldım bende sizn gibi evde iş arayışına geçmiştim patronu olmayan bir iş istiyordum allah dualarımı kabul etti ve bir seneden beri bir iş ile uğraşıyorum ve çok güzel gidiyor..hem iş hem ev hemde çocuk ile uğraşıyorum...

Back