Evde IPL epilasyon uygulaması

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
164
Puanlar
103
Kızlar merhabalar,

Ben uzun zamandır lazer epilasyona gidiyorum ve genel olarak olumlu sonuç aldım. Fakat merak ettiğim bir şey var, bu dışarıda satılan IPL epilasyon cihazlarını (Philips gibi) deneyimleyenler oldu mu? Lazer epilasyonumdan kalan tüy ve kıllara ayrıca yüz bölgemde kullansam etkili olur mu?
Yüzümde öyle aman aman tüyler yok ama makyaj falan yaparken gözüme takılıyorlar. Ama tıraşlamak beni ürkütüyor, bir de etkili olmazsa tıraşladığımla kalmayayım diyorum.Uzun zamandır epilasyon olaylarının içerisinde olduğum için konuya vakıfım.
Bu cihazları yüzünde uygulayanlar yorumlarınızı rica ediyorum Hoppa

Ben silk and glade aldım
Hiç bir işe yaramıyor
Hala taksitlerini ödüyorum
Sakın alma paran çöpe gider
Arada bir salona git tarama yaptır

Ben silk and glade aldım
Hiç bir işe yaramıyor
Hala taksitlerini ödüyorum
Sakın alma paran çöpe gider
Arada bir salona git tarama yaptır
Philips lumeayı çok övmüşler ama az para da değilmiş. Güzellik merkezinde yüzüme yaptırayım diye düşünüyorum ama daha beter olmasından korkuyorum. Ağdayada bulaşmak istemıyorum, sonra kalınlaşacak.

Kızlar merhabalar,

Ben uzun zamandır lazer epilasyona gidiyorum ve genel olarak olumlu sonuç aldım. Fakat merak ettiğim bir şey var, bu dışarıda satılan IPL epilasyon cihazlarını (Philips gibi) deneyimleyenler oldu mu? Lazer epilasyonumdan kalan tüy ve kıllara ayrıca yüz bölgemde kullansam etkili olur mu?
Yüzümde öyle aman aman tüyler yok ama makyaj falan yaparken gözüme takılıyorlar. Ama tıraşlamak beni ürkütüyor, bir de etkili olmazsa tıraşladığımla kalmayayım diyorum.Uzun zamandır epilasyon olaylarının içerisinde olduğum için konuya vakıfım.
Bu cihazları yüzünde uygulayanlar yorumlarınızı rica ediyorum Hoppa

Lumea kullanıyorum, gayet memnunum. Vücudumun her köşesine bir tane tüy gördüğüm her yere uyguluyorum.

Lazer epilasyon bende etkili olmadı, lumeadan daha çok memnun kaldım. Ama lazerden sonra kalan üç beş tüy için alınmaz bence.

Lumea kullanıyorum, gayet memnunum. Vücudumun her köşesine bir tane tüy gördüğüm her yere uyguluyorum.

Lazer epilasyon bende etkili olmadı, lumeadan daha çok memnun kaldım. Ama lazerden sonra kalan üç beş tüy için alınmaz bence.
Ben çok takıntılıyım galiba :) Aslında asıl nedenim yüzüm için, almışkende kalan tüylere uygularım diye düşünmüştüm. Yüzünüze nasıl uyguluyorsunuz tabi uyguluyorsanız? Kısaltıcı makineler var kalem gibi olanlardan, öyle bir cihazla mı yüzü tıraşlamak gerekiyor.

Tuyler acik renkse ise yaramaz.

Ben çok takıntılıyım galiba :) Aslında asıl nedenim yüzüm için, almışkende kalan tüylere uygularım diye düşünmüştüm. Yüzünüze nasıl uyguluyorsunuz tabi uyguluyorsanız? Kısaltıcı makineler var kalem gibi olanlardan, öyle bir cihazla mı yüzü tıraşlamak gerekiyor.

Yüzümde tüy yok benim. Sadece dudak üstüne traşlamadan uyguluyorum. Yanıyor yok oluyor zaten. 2-3 seanstan sonra da çıkmıyor.

Yüzde en mantıklısı iğneli epilasyon. Lazerden kalanları da iğneliyle halledebilirsiniz. Sırf yüze uygulamak için o kadar para vermeye gerek yok bence. Ve kesin çözüm de olmayacak, bırakınca çıkacak falan.

Tuyler acik renkse ise yaramaz.
Açık mı pek bilmiyorum ama mesela kollarımda bile lazerde ilk seanstan sonra 2 ay gitmedim çıkmadı diye. Çok ince tüylerim.

Yüzümde tüy yok benim. Sadece dudak üstüne traşlamadan uyguluyorum. Yanıyor yok oluyor zaten. 2-3 seanstan sonra da çıkmıyor.

Yüzde en mantıklısı iğneli epilasyon. Lazerden kalanları da iğneliyle halledebilirsiniz. Sırf yüze uygulamak için o kadar para vermeye gerek yok bence. Ve kesin çözüm de olmayacak, bırakınca çıkacak falan.
Kökten çözüm değil yani..
İğne fobimden dolayı adını bile duyunca irkiliyorum, çok acılı oluyor diyorlar bir de iz kalıyormuş galiba. Dogrumu bilmiyorum gerci.

Lumeadan cok memnunum ..
Aldigim en iyi makine ..

Kökten çözüm değil yani..
İğne fobimden dolayı adını bile duyunca irkiliyorum, çok acılı oluyor diyorlar bir de iz kalıyormuş galiba. Dogrumu bilmiyorum gerci.

Kuzenim yüzüne her şeyi denedikten sonra iğneliye gitti o şekilde çözdü. Ama onun çene bölgesi tüy gibi değil bildiğin sakaldı. İz falan kalmadı ama bilemem tabi.

Vereceğin paraya acımıyorsan al dene. Ama ucuz bir alet değil sonuçta. Kardeşin falan varsa ortak kullanmak için alabilirsin mesela.

Kesin çözüm değil ama di mi?

Simdi bu sizin elinizde olmasi ve evinizde kendi mahreminizde uygulanmasi acisindan cok faydali ..
ama bu ikiser hafta araliklarla 8 seans uygulaniyor eger teniniz beyaz ya da acik renk tuyleriniz koyu renkliysa yuzde yuz basari sagliyor ..
Iki sene boyunca cikmiyor ..
Diger taraftan lazer de de tekrar cikiyor
Bunun atisi size omur boyu yeter
Ciktigi zaman tekrar bir 8 seans uygularsaniz boylelikle tuy derdiNiz olmaz

Açık mı pek bilmiyorum ama mesela kollarımda bile lazerde ilk seanstan sonra 2 ay gitmedim çıkmadı diye. Çok ince tüylerim.

Lumea ince tuyleri guzel dokuyor ama renginin biraz da olsa koyu olmasi lazim.

Lumea yı bende istiyorum kızlar en azından düzenli kullanımdan sonra bi kaç ay çıkmıyacağını düşünüyorum in vino veritas in vino veritas witch hunt witch hunt öylemi peki o_Obide ben beyaz tenli sayılırım kıllarda siyah maşallah :KK11:

Duzenli kullanim sonrasi iki yil cikmiyor
Yuhh iki yılmı süper birşeymiş bu ya :KK49: bide şu modeli var daha ucuz bilen varmınneden daha ucuz atış rakamlarını göremiyorum veya anlamıyorum :110:
images (1).jpg

Arkadaşlar bikini bölgesi yanı genitsl bölgede Nasıl kullandınız mı? Etkilimi ? Tek kullanmak istediğim bölge o çünkü ağdaysa bi kaç kez gittim çok utanıyorum aşamadım kendim yapabilirsem çok Mutlu olucam

İki yıl donu Nasıl çıkıyor eskidi gibi yanı jilet ile alınmış gibi mi kalın ve koyu renk mi. Yoksa zayıf mı geliyor? Çok soruyorum dimi:KK45:

Back