evde, internettegeçirdiğiniz vakti paraya cevirmek istermisiniz aydaenaz 1000tlmaaş

Şirkette gün için de iş arası kaçamak girebiliyorum. Evde pek girmiyorum ama para kazandıracaksa girerim :KK76:

ben nasıl kazanç sağlanıyor ince ayrıntısıyla gösteriyorum muhakkak instagram face book kullanırsınızdır

ilk başta şunu söyleyeyim bizim işimiz eline al katologu kapı kapı dolaş işi değildir.
asıl işimiz ekip kurmaktır .sosyal medya üzerinden rahatlıkla yapabileceğimiz bir iştir.

2251464
1553769581018.png

yukarıda gördüğünüz %de 16 seviyesinden bahsetmek istiyorum altında yazan bir milyar 231 TL'lik grubumuzla beraber 1 ay içinde oluşan puandan bize yatan maaş miktarıdır.
.biz bunu nasıl kazanıyoruz şöyle anlatayım ister bir kişiyi üye yapın ister 100 kişi üye yapın her ürünümüzün belli puanı vardır 1ay içinde ekibimizin sattığı ürünün puanı 4000 olduğunda biz %16 oluyoruz ve hesabımızı o ay 1231 TL maaş yatıyor
ister bir kişiye yapin ister 100 kişiye yapın bu üyelerin oluşturduğu siparişler den oluşan puanlar sizin hesabınıza prim olarak maaş olarak yatıyor Dediğim gibi burada üye sayısı önemli değil o ay toplam yapılan ürünlerden elde edilen puan önemli
eğer biz %24 seviyesinde gelirsek internette ınstagram'ı,Facebook'u kullanarak aynı şu an benim çalıştığım gibi sizde çalışarak üyeler yaparsanız ve üyelerin yaptığı puan 10000 olursa % 24 oluyorsunuz ve 5 milyara yakın maaş alıyorsunuz ayrıca Antalya'daki otel de konferansa davet ediliyorsunuz ve size ayrıca 5000 TL de para ödülü veriliyor. Biz de 1000 çeşitli yakın ürün var
Fakir zengin her kesime hitap ediyor ama dediğim gibi biz satış kısmı ile çok fazla ilgilenmiyoruz satış yaparsak %30 kar elde ederiz bu bizim cep harçlığı dediğimiz kısmıdır.biz ekip kurdukça yeni üyeler yaptıkça kazanacağız seviyeler yükseldikçe ödül paralar yükseliyor şu an arabaya kadar ödülünüz var bu puanlar sizi korkutmasın bunlar hiçbir şekilde zor değil çünkü internet Instagram Facebook tüm Türkiye demek yani tüm türkiye'ye bizim müşterimiz demek yapacağımız internet önceden nasıl vakit geçiriyorduk internette boş boş vakit öldürüyorduk en azından şimdi bu vaktimizi kazanca çevirebiliriz o vakti değerlendirip işimiz için kullanabiliriz. Soru şu denersek ne kaybederiz

Öncelikle şunu söyleyeyim bizim işimizde üyelik ücretsizdir alınan ürünlerin ödemeleri 20 gün sonra yapılır ve ürünlerimizin iadesi Bir ay sonra kullanılmış olsa bile yapılabilir her ürünümüzde %30 kar vardır bu işimizin cep harçlığı dediğimiz bölümüdür bunu ister yaparız ister yapmayız bize kalmıştır asıl işimiz ekip kurmaktır

Merhaba lalegul52,
yeni üye değilsiniz, daha önce de ürün reklamı yüzünden uyarı almışlığınız var, bu sitede ürün satamaz, alt kadro oluşturmak için üye toplayamaz, referans no, Facebook, instagram, telefon numarası, satış sitesi linki, blog link vs veremezsiniz.

Siz önceden avon satıyordunuz, şimdi oriflame'cı olmuşsunuz demek ki avon, oriflame vs satmak karlı değil.

Hanımlar ben size evden yapabileceğiniz çok güzel bir iş önerebilirim çokta basit bir iş güzel paralar kazanabilirsiniz orası size kalmış artık. Reklam yapmak yasak o yüzden özelden yazarsanız bilgi veririm.
Bu arada katalog işi falan değil

Saçma sapan işler. Boş insansınız Allah akıl fikir versin.

X