Evde idrar testi yaptim yardim

msdysf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
113
35
48
28
Evde sabah idrar testi yaptim ikinci cizgim silik cikti hastaneye gttim kan vrdim hcg 2.17 cikti supheli dedilr yok dedilr sanki kasiklrim bgn acaip derece de agridi az once baktim kanamam glmis az dgil asiri cokda. Degil ama her zmnki adetimden acikti rengi pembeden koyuydu bat normlde 17 ocak yardimci olur musunuz idrar testide 5 dk icinde gsterdi sonucu

Eklentiler

• IMG20200120114038.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 123
Eger adetiniz duzenliyse kan testinde cikardi. Hamile olmaniz icin en az 5 olmasi gerek

Him adetim normlde duzenli klomende kullaniorum bu dorduncu ayim testtede cift cizgi cikinca hmn tahlil yaptrdim yukselmis olmasida bise ifadr eder mi peki

Bence olabilir benimde 2 çıkmıştı beta ama o ay hamileymişim banada yok demişlerdi 1 2 hafta sonra 140 çıktı ama o gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef

Him adetim normlde duzenli klomende kullaniorum bu dorduncu ayim testtede cift cizgi cikinca hmn tahlil yaptrdim yukselmis olmasida bise ifadr eder mi peki
2 gun sonra eger adet olmazsaniz tekrar kan verin. Onemli olan kan testi, kaset testin gecerliligi yok bu durumda cunku hatali olabiliyor.

Bence olabilir benimde 2 çıkmıştı beta ama o ay hamileymişim banada yok demişlerdi 1 2 hafta sonra 140 çıktı ama o gebeliğim düşükle sonuçlandı malesef
Cok uzuldum gecmis olsun canim bnm peki kanaman oldumu lekelenmeden fazla olarak

Ad soyad doğum tarihinizin göründüğü şeyleri böyle yerlerde paylaşmayın ya

Ilk önce attıgın raporda adınız falan gözüküyor bişey olmaz ama yinede silip adın falan gözükmeden atarsan daha olur sanki kan testinde çıkmamış idrarda çikarmı bilemiyorum anlamanda ama hamilelikte deger baya yükseliyor diye biliyorum

Cok uzuldum gecmis olsun canim bnm peki kanaman oldumu lekelenmeden fazla olarak
Benim ilk lekelenme oldu kahverengi pek önemsemedim sonra o günün akşamına ben kötü oldum ağrım vardı başım çok dönüyordu ateşlenmiştim hastaneye gittik beta düşüyor dediler kana bakıp sonra kanaman olursa gel dediler eve geldim gece saat 1 2 gibi hafif başladı yoğun olursa gel dedi doktor bekledim sabah kalktığımda bayağı Bi kanamam vardı ve tarif edilemez bir sancım vardı duramıyorum hemen gittik ve zaten aynı gün düştü bebek 1 haftaya yakında sürdü kanamam aradan 3 aya yakın geçti rabbim nasip ederse şuanda hamileyim inşAllah sağlıklı olur diye dua ediyoruz

Allahim sana bagislasin kuzum benim kasik agrim cok oldu aksama kadar ama beta dusuk oldugu icin negatf diorlr idrar tahlilinde cift cizgi cikti hastanede negatif dedilr

Yani benim çizgi bu kadar belirgin bile değildi resmen yeri sadece belliydi 17 çıkmıştı adete 5/6 gün kala bana direk negatif gibi geldi. Ama tabi rabbim bilir

Yani benim çizgi bu kadar belirgin bile değildi resmen yeri sadece belliydi 17 çıkmıştı adete 5/6 gün kala bana direk negatif gibi geldi. Ama tabi rabbim bilir
Su anda o kadar saskinim ki regl oldum nasil bir gun once testte cift cizgi olupta hvg 2.17 ckmisken adet olabilirim cok sasirdim

Geç döllenme olabilir canım 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptır kesin sonuç alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…