Maske Tarifleri Evde her zaman olan malzemelerle peeling

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

bartuarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
744
1
bu gün tv programında izledim.
toz şeker
limon suyu
bu karışımla banyodan önce vücudunuza peeling yapılıyormuş.
ayrıca
yumurta akı ve şeker karşımıda yine peelingde kullanabilirmişiz.

bende izledikten sonra yumurta akı ve şekeri karıştırıp denedim hemen gerçekten çok gerginleştiriyo yüzü 15 dk filan beklettim yıkadm sonra pırıl pırıl oldu kaydirigubbakcemile5

bu gün tv programında izledim.
toz şeker
limon suyu
bu karışımla banyodan önce vücudunuza peeling yapılıyormuş.
ayrıca
yumurta akı ve şeker karşımıda yine peelingde kullanabilirmişiz.

evet bende tv de duymuştum bunu ve yapmaya karar verdim. yumurta akı ve şekeri 2-3 günde bir yüzüme yapıyorum ve yumuşacık oluyor, resmen arınıyor..

Burda miktarlar ne kadar olacak acaba ? Ne kadar şekere ne kadar limon suyu koyucaz? Ayrıca karma cilt tipleri içinde uygunmu bu maske ?

Yumurta akı ve şekeri bende yaparım cilde çok iyi geliyo kesinlikle tavsiye ederim.ama peelingi yüzüne hergün pudra,fondöten tarzı şeyler kullanmayanlar için haftada bir yapmalarını tavsiye ederim..bi uzmandan duymuştum..bilgilerinize arkadaşlar..yani bakımları öle çok sık yaparak abartmayın derim..:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…