evde her yerde bulduğum turuncu garip şeyler

pmsh

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2022
49
78
27
merhaba herkese. haftalardır evimin farklı odalarında ve hatta dolaplarda bile acayip bir şey görüyorum. önce tırnak sandım eşime kızdım, saçmalama böyle tırnak mi olur ayrıca tırnaklarımı etrafa dagitmiyorum ki ben dedi. Bu ne ben delireceğim artık. yapısı sert ama şekli farklılık gösteriyor. genelde yerde buluyorum. Bir fikri olan var mı? rengi hep bu renk, turuncumsu... artık midem bulanıyor ya

Eklentiler

• 1000185184.jpg
    1000185184.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 408
Hasır eşyanız varsa ondan parçalar gibi duruyor.

merhaba herkese. haftalardır evimin farklı odalarında ve hatta dolaplarda bile acayip bir şey görüyorum. önce tırnak sandım eşime kızdım, saçmalama böyle tırnak mi olur ayrıca tırnaklarımı etrafa dagitmiyorum ki ben dedi. Bu ne ben delireceğim artık. yapısı sert ama şekli farklılık gösteriyor. genelde yerde buluyorum. Bir fikri olan var mı? rengi hep bu renk, turuncumsu... artık midem bulanıyor ya
Bir mikroorganizma, virüs, parazit gibi bir şey sanki. Çevrenizde kimyager veya biyolog tanıdığınız var mı bir sorsanız

Böcek bakteri parazit fare güve müve her şey olabilir. Daha önce görmedim o yüzden şudur diyemeyeceğim. Evi güzelce temizleyip eşyaları havalandırıp profesyonel bir firmaya ilaçlatmanızı öneririm. Firmaya da bu örneği gösterin. Muhtemelen onlar biliyordur.
Geçmiş olsun

Reçineye de benziyor. Ahşap mobilyanız, veya dolabınız vs varsa reçinelenmiş olabilir.
bunu ben de düşündüm ama evin her yerinden çıkıyor, çok anormal şekilde, son zamanlarda daha sık olmaya başladı. İlk banyoda başladı, sonra ara yer, en son mutfak ve farklı odalarda görmeye başladım..

Kaçıncı kattasınız? Fare gibi bir şey olabilir ni evde? Özellikle banyoda demişsin, belki ordan giderden falan fare girmiş olabilir. Ve fotoğraftaki şey makarnaya benziyor.
Bizim evimize fare girmişti bir kere ve evin her köşesinde köpeğimin mamalarının tane tane dağılmasından anlamıştım.

Hepsinin şekilleri benzer mi? Biyolog öğrenciniz varsa verin, mikroskop altında baksın. Canlı ise ağzı vs vardır, belli olur. Bana niyeyse cansız bir nesneymiş gibi geldi. Komşulardan geliyor olabilir mi? Belki polen gibi bir şeydir.

Hepsinin şekilleri benzer mi? Biyolog öğrenciniz varsa verin, mikroskop altında baksın. Canlı ise ağzı vs vardır, belli olur. Bana niyeyse cansız bir nesneymiş gibi geldi. Komşulardan geliyor olabilir mi? Belki polen gibi bir şeydir.
Aynen. Babamın bal arıları var balı süzdükten sonra betekleri böyle parça parça kalırdı kuruyunca rengi şekli aynısı.

X