Hanımlar adetim 1 gün gecikti bende bu sabah gebelik testi yaptım daha once hic gecikmezdi ve 3 gun oncede camasirimda 2 nokta pembe leke gordum kan gibi de degildi hic ve başımda çok dönüyor 7 aylik evliyim ve artik hamile kalmak istiyorum gebelik testimde silik cizgi gibi bisey vardi ama anlayamadim
Hanımlar adetim 1 gün gecikti bende bu sabah gebelik testi yaptım daha once hic gecikmezdi ve 3 gun oncede camasirimda 2 nokta pembe leke gordum kan gibi de degildi hic ve başımda çok dönüyor 7 aylik evliyim ve artik hamile kalmak istiyorum gebelik testimde silik cizgi gibi bisey vardi ama anlayamadim Eki Görüntüle 2588491
Bu ay nedense benimde düzensiz oldu 5 gün leke şeklinde aralıklı geldi sonra regl başladı parça şeklinde oldu hala leke şeklinde devam ediyor bugün 10. Gün mevsimsel ola biliyor test bozuk yada çok damlatmissin dağılmış rabbim gönlüne göre versin ins Allah
Bu ay nedense benimde düzensiz oldu 5 gün leke şeklinde aralıklı geldi sonra regl başladı parça şeklinde oldu hala leke şeklinde devam ediyor bugün 10. Gün mevsimsel ola biliyor test bozuk yada çok damlatmissin dağılmış rabbim gönlüne göre versin ins Allah